Pluspunten
Natuurlijk de prijs. En ondanks ze officieel geen advies geven, doen ze dat wel door met je mee te denken. Personeel is vriendelijk. Informeel.
VerbeterpuntenDoe wat je belooft. Degene die achter de chat zitten, hebben me vaak gezegd "je wordt o terug gebeld", "er wordt vandaag contact met je opgenomen" etc etc, maar dan moest ik er zelf nog achteraan. Ook de website met de voortgang is voor verbetering vatbaar. In het hoofdoverzicht denk je vaak dat je geen actie hoeft te ondernemen, maar ga je verder kijken dan blijkt dat je toch nog wat moet doen.Zo zou ik graag de chat (waar vaak belangrijke info instaat) per mail oid willen hebben. Ook als je ingelogd bent, vragen ze iedere keer om je naam. Ook zijn de doorlooptijden nogal positief ingesteld op de website. Wekt verwachtingen. Ook geen nieuws kan nieuws zijn. Oftewel, als er dagen niks gebeurd op de site, dan vinden wij (klanten) het wel fijn om te weten dat er bv gebeld is met de hypotheekverstrekker, maar dat de offerte bv nog wacht op keuring. Het ging goed en vind dat het top is gegaan, maar dit kan wel beter (opbouwende kritiek)
Pluspunten
Precies wat je nodig hebt! Persoonlijk contact, snelle respons tijd, helder verdien model.
Pluspunten
hele snelle communicatie, vragen worden snel beantwoord via mail, telefoon of chat. Bereikbaar tot 21 uur 's avonds. Je hebt een vaste contactpersoon die bij afwezigheid je dossier overdraagt aan een collega. Hele persoonlijke benadering.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snellle reactie tijd m.b.t de hypotheek aanvraag en de mogelijkheden om alles in een te regelen via hypotheek 24. Zoals taxateur, levensverzekering en hoe kom je aan de goedkoopste notaris.
VerbeterpuntenTelefonisch bereikbaarheid, heb wel eens 20 minuten in de wacht gestaan i.c.m. de telefonische bereikbaarheid van de hypotheekcoach.
Pluspunten
Goedkoop en transparant hypotheek regelen. Niet meer werk dan wanneer je het via een dure adviseur doet, je moet tenslotte altijd zelf al je stukken regelen. De webapp laat op een fijne inzichtelijke manier zien welke stukken je moet verzamelen, wat je al hebt aangeleverd en of je stukken al zijn goedgekeurd. Als je ergens vast zit kun je altijd bellen en dan krijg je uitleg of advies. Heel geschikt voor simpele situaties met hypotheek afsluiten (eerste huis kopen, of een tweede huis financieren als je eerste huis al verkocht is).
Verbeterpunten- Lijnen met verzekeringsmaatschappijen misschien wat korter maken, of misschien had ik toevallig net pech. - Op zich fijn dat jullie snel mijn aanvraag hadden gedaan toen ik niet op nam en de rente anders hoger was geworden, maar wel een beetje balen dat ik nu net een paar duizend euro minder hypotheek krijg doordat we hierover niet konden overleggen en ik geen tijd had voor een nieuwe aanvraag. - Vooraf duidelijker aangeven dat het hypotheekdossier pas in behandeling wordt genomen zodra de huidige woning officieel verkocht is.
Pluspunten
Werkelijk alles klopt. Als je weet wat voor hypotheek je wilt ben je gek als je naar een dure adviseur gaat. En als je twijffelt over je keuze is er prima ondersteunend telefonisch kontakt. Ik hoop niet snel weer een huis te kopen, maar mocht dat wel zo zijn doe ik het weer via deze site. Heeft mij zeker 2000 euro bespaard.
Pluspunten
Het bedrijf maakt een professionele indruk. Het computerprogramma, waarmee je de hypotheekaanvraag doorloopt is gebruikersvriendelijk. De medewerkers zijn goed bereikbaar en reageren direct. De gevraagde vergoeding is uitermate gunstig.
VerbeterpuntenNeen
Pluspunten
Mooi concept voor mensen die niet te veel geld kwijt willen aan financiële bemiddeling, mits het een "eenvoudige" hypotheek aanvraag betreft. Erg vriendelijk,enthousiast en meedenkend personeel. Fijne lay-out van de site. Vele tijdstippen en manieren bereikbaar!
VerbeterpuntenHelaas heb ik net een periode meegemaakt waarbij hypotheek24 het enorm druk had (record aantal hypotheek aanvragen in November i.v.m. rentestijging e.d.) waardoor de communicatie niet altijd soepel verliep, hierdoor ontstond er hier en daar ruis. Dit zou ondervangen kunnen worden door toch iets meer tijd te besteden aan de klant in het meenemen door het gehele proces. D.w.z. peilen; is de offerte naar wens, snapt de klant elke stap die genomen wordt en zijn er nog vragen/opmerkingen? Door hierin zelf een pro-actieve benadering te nemen wordt de hele ervaring net iets persoonlijker en ondervang je ruis in communicatie door dit soort momenten in te bouwen in het proces. Daarbij maakt het de hele ervaring net iets persoonlijker.
Pluspunten
Alles zeer positief!
Pluspunten
Erg tevreden over mijn hypotheekcoach John Ponden
Pluspunten
duidelijk over wat nodig was en wanneer dit nodig was. Het was een goed gevoel dat vooraf alles al werd gecheckt voordat het naar de hypotheekverstrekker ging.
VerbeterpuntenTelefonisch niet altijd even goed bereikbaar.
Pluspunten
Duidelijkheid in het verwarrende traject bij sommige hypotheekaanvragen
VerbeterpuntenNetjes werken.
Pluspunten
De website is helder en duidelijk. Personeel aan de telefoon is professioneel, adequaat, snel en behulpzaam. Hypotheekcoach John Ponden heeft ons zeer perfect geholpen. Geen lange wachttijd en de chatfunctie werkt ook goed. Prijs kwaliteit verhouding van de diensten klopt. Zeker een aanrader voor mensen die een hypotheek willen afsluiten of willen oversluiten.
Pluspunten
Snel en goedkoop
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Top service, helder en duidelijk stappenplan om tot een hypotheek te komen begeleid door een uitstekende coach. Er worden veel documenten gevraagd om te uploaden, echter is dit bij een 'standaard' verstrekker niet anders. Groot voordeel is dat je dit 24 uur per dag kunt doen en dus op de momenten dat het jouw uitkomt en de documenten vervolgens ook binnen 24 uur worden beoordeeld. Specifiek Aniek Koppens als hypotheekcoach zeer dankbaar voor haar inzet, onze complimenten!!
VerbeterpuntenGeen! Duidelijke propositie die de markt voor hypotheekverstrekkers duidelijk wakker heeft geschud.
Pluspunten
Ik vond het personeel en dan met met name Anniek zeer behulpzaam en professioneel.
Pluspunten
Ze helpen je met alles en je kan ze alles vragen. Op al je vragen krijg je duidelijke antwoorden. Enige verschil met de dure adviseurs is dat ze je geen advies geven maar jij met de gerichte vragen moet komen. Vervolgens helpen ze je graag verderd. Een dikke aanrader en zonde van je geld om naar de dure adviseurs te gaan.
VerbeterpuntenNog meer reclame maken zodat iedereen ze leert kennen. Vooral in een tijd waarbij nieuwe hypotheek afsluiters een beperkte keuze hebben in hypotheek vormen. Dure adviezen zijn daarom steeds minder nodig.
Pluspunten
Ik ben erg snel geholpen met de beoordeling van de stukken. Snelle terugkoppeling, bij vraag voor spoed is dit snel en fijn opgepakt. Prettig is ook de mail die ik ontvang na beoordeling stukken.
Pluspunten
Duidelijke online portal. De beoordeling van stukken gaat supersnel. Vragen worden snel en deskundig behandeld. Hypoyheek24 is zeker een aanrader!
Pluspunten
Overzichtelijk stappenplan voor je aanvraag op de site. Goede prijs. Goede en snelle feedback via app of telefoon.
VerbeterpuntenZou het niet weten. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle hypotheek, goede service, snelle feedback en het mooiste vondt ik ook de telefonische felicitatie's. Echt helemaal top geregeld
Pluspunten
-Uitstekende prijs kwaliteit verhouding -Communicatie is top en persoonlijk. - opgeleverde stukken worden snel beoordeeld.
Verbeterpunten- Tijdens de drukke uren, kan de lijn soms lang bezet zijn. - Wellicht een persoonlijke e-mail adres/ Telefoon per werknemer zodat niet elke keer langs dezelfde route diegene bereikt kan worden.
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.