altijd goed geholpen en duidelijk

Ik heb al 2 keer mijn hypotheek geregeld bij Hypotheek24. Altijd duidelijk en makkelijk alles te regelen via hun website. Er is altijd iemand bereikbaar. Vragen worden snel beantwoord. Ze zijn echt voor de klant en nemen de tijd. Zelfs houden ze je proactief op de hoogte van de status van je aanvraag en duur goedkeuring bij de hypotheek verstrekker.

Een geweldige ervaring opgedaan om online een hypotheek af te sluiten. Prima ! De steun en hulp c.q. advies is van hoog niveau, en wordt begrijpelijk bij de klant neergelegd. Niet vaak meegemaakt. Snelle reacties op vragen werden zeer op prijs gesteld. Rodin en Daan, bedankt, (en als ik jullie was, zou ik om opslag vragen). Met groet, Hilly & Ron

Prima samenwerking naar succes.

Contact verliep soepel en altijd goed bereikbaar. Adequate antwoorden en begeleiding voor zover nodig.

Website is soms verwarrend, maar de mensen zijn super vriendelijk en behulpzaam

Website is soms verwarrend, maar de mensen zijn super vriendelijk en behulpzaam.

Uitstekend geholpen

We zijn vanaf verkennen en bespreken vraag goed geholpen. Advies goed beschreven en afgestemd op persoonlijke behoefte.

Snel en accuraat geholpen bij het verhogen van mijn hypotheek

Ook tijdens het proces kun je inloggen op de side in je eigen dossier . Zo weet je precies hoe de stand van zaken is. Ook de benodigde gegevens uploaden gaat gemakkelijk. Binnen een zeer korte periode alles geregeld tot aan de notaris toe ! Zeer tevreden over Hypotheek 24.

Hele snelle en vriendelijke service

Wij zijn in ons proces uitstekend geholpen door onze Hypotheekcoach. Het hele proces verliep erg soepel. Wij zijn erg blij met de service van Hypotheek24!

Vlot proces met een mooi resultaat

Na (meer dan) 30 jaar weer een huis kopen is een mooie uitdaging. Met het team van Hypotheek24 verliep het proces rond de financiering soepel en duidelijk. Snelle reactie op de ingeleverde documenten, goede bereikbaarheid en sympathieke medewerkers. Resulterend in een goed renteaanbod, afgestemd op onze wensen.

Heldere taal, informatief, snel, en klantgericht en één contactpersoon

De informatie op de website is in begrijpelijke taal geschreven. De bereikbaarheid is goed. Via chat, per telefoon en via het digitaal dossier krijg je antwoord op je vraag of feedback. Feedback bijvoorbeeld als een document niet volledig is. En 's avonds is hypotheek24 ook goed bereikbaar. Terugbelverzoeken worden volgens afspraak nagekomen. Medewerkers staan je vriendelijk te woord en houden je op de hoogte van de stand van zaken. Voor algemene vragen of vragen die minder specialistisch zijn worden vriendelijk en duidelijk beantwoord door andere medewerkers. Je hebt één persoon voor de iets lastigere inhoudelijke vragen. De naam met foto staat in je persoonlijk dossier. Dat maakt het contact toch persoonlijk ondanks dat de communicatie op afstand is. Het digitaal dossier is overzichtelijk, puntsgewijs. Als een onderdeel van de hypotheekaanvraag is afgehandeld dan staat er een vinkje achter. De aanvraag is snel verlopen. Nadat alle relevante gegevens zijn aangeleverd, had ik binnen 3 weken definitieve hypotheekofferte en na ondertekening hiervan direct de goedkeuring voor de financiering van de aankoop van de woning. Geen onnodig ingewikkeld gedoe. Duidelijk, informatief, snel, klantgericht én zeer goed bereikbaar!

Prettig en snel handelen

Ik heb prettige ervaringen met het personeel van hypotheek24. Bij vragen telkens snelle en vriendelijke antwoorden en uitleg.

Goed advies en begeleiding

Snelle afhandeling en prima mensen met verstand van zaken. Goed advies

De communicatie en samenwerking is TOP!

Rodin heeft het traject prima begeleid en denk ook goed mee!

Goede snelle en vriendelijke service

Mijn hypotheek zonder advies geregeld. Ging erg snel en soepel. Duidelijke communicatie en helder over verwachtingen. Snelle doorlooptijden en snelle verwerking van aangeleverde stukken

Snelle duidelijke service van topkwaliteit!!

Wij hebben nu al meerdere keren zaken gedaan met Hypotheek24 en in voorkomend geval blijven we dat doen. Ze zijn transparant, snel, duidelijk, vriendelijk en ze leveren uitstekende kwaliteit. Wat je bij hun zelf moet doen zou je bij iedere hypotheekverstrekker toch ook zelf moeten aanleveren, dus dat doen wij net zo lief zelf in ruil voor een veel lagere prijs en dezelfde kwaliteit. Ze hielpen ons zelfs bij een vraag buiten onze aanvraag om, dat is nog eens service!!

een 10 met een griffel, voor de hulp van Rodin Last

Prima, maar dat wist ik al van de aanvraag van de vorige huis.

Snelle bereikbaarheid en snel geschakeld

De hypotheek moest binnen hele korte tijd geregeld worden. Via Hypotheek24 is dit gelukt! Mede door hun bereikbaarheid en het snelle schakelen met elkaar.

Uitstekende service

Nergens is het goedkoop, maar met scherpe prijs weet Hypotheek24 zich te onderscheiden en laten ze zien dat ook een online hypotheekadviseur kennis van zaken heeft, goed met je meedenkt en uitstekende service biedt. Aanrader!

Alles wordt voor je geregeld

Vanaf het moment dat je aangeeft dat je een hypotheek wil oversluiten wordt het voor je geregeld.

Flexibel en vriendelijk in elke situatie

Hypotheek24 heeft met veel geduld en flexibiliteit mij door een iets complexere starterssituatie aan de juiste hypotheek geholpen. Ze waren erg transparant in wat er moest gebeuren voor welke deadlines en zorgden ervoor dat alles op tijd geregeld was

Uitstekend en vlot geholpen

Wij zijn uitstekend geholpen door Rodin. Met dank aan zijn snelle aanpak hadden wij snel alles rond.

Eerlijkheid, geduld en vriendelijk

Het advies wat wij van Hypotheek24 gekregen hebben was niet alleen snel, maar ook zeer vakkundig opgesteld. Onze adviseur Tom weet enorm veel en kan deze kennis ook heel goed overbrengen. Altijd vriendelijk en goed bereikbaar. Twijfel niet, hypotheek24 is een juiste keuze voor jouw hypotheek.

Prettige service, goed team, goed bereikbaar

Prettige Service. Goed bereikbaar en je ontvangt snel antwoord op je vragen. Goed team. Denkt goed mee en luistert goed naar je vragen en denken goed mee.

Vriendelijk en efficiënt

Handig dat alles online kan, ze maken het zo gemakkelijk mogelijk.

Heb het hypotheekproces als zeer prettig ervaren

Vriendelijke medewerkers, zijn bereid al je vragen te beantwoorden en ben goed geholpen gedurende het traject. Op sommige momenten duurden zaken wat langer dan aangegeven (vooral de doorlooptijd bij de hypotheekverstrekker), op die momenten ging ik er zelf achteraan en werd daar goed op gereageerd om de hypotheek toch snel rond te krijgen.

Fijne en snelle service

Prettige gesprekken gehad, advies paste goed bij mijn situatie en het contact verliep soepel en doelgericht.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020 26 11 666

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.