Pluspunten
Ik heb een ontzettende goede ervaring met Hypotheek24. Ik vond de betrokkenheid groot, vantevoren kon ik eerst overleggen, er werd meegedacht en we werden steeds op de hoogte gehouden van de voortgang. Prijs/kwaliteit is zeer goed en je kunt online alles volgen. Daarmee ben je zelf verantwoordelijk voor de aanlevering van de juiste gegevens. De aanvraag verliep snel en soepel, chapeau voor onze hypotheekcoach Aniek!
VerbeterpuntenAls je weinig verstand hebt van hypotheken weet ik niet of het geschikt is, je moet veel gegevens aanleveren. Echter, heb je wel veel kennis over hypotheken en weet je precies wat je wilt, is dit een uitstekende partij om samen mee te werken. Ze denken met je mee!
Beste Geraldine, Heel erg bedankt voor deze mooie review. We zijn blij dat alles zo goed is bevallen met het aanvragen van een hypotheek, als doorstromer. Nieuwe klanten met vragen kunnen altijd terecht bij onze hypotheekexperts, zodat alle klanten online een aanvraag kunnen doen, ook klanten met iets minder kennis van hypotheken. Je eigen hypotheekcoach begeleid de klant met de documenten, uploaden en vragen. Dat was bij jou niet nodig. Heel veel succes met de verhuizing, duurt nog even, en alvast veel plezier in je nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Hypotheek24.nl
Pluspunten
Telefonisch Snel te bereiken. Mensen weten waar ze het over hebben. Makkelijk zelf online documenten uploaden. Goede uitleg bij alle stappen. Heel gebruiksvriendelijk, ook voor leken.
VerbeterpuntenChatfunctie duurt soms wat lang.
Beste Peter, Bedankt voor je review en mooie cijfers! Geniet van je mooie nieuwe woning in Bussum en hopelijk is alles goed gegaan met de verhuizing. We helpen je graag weer in de toekomst. Je tip gaan we meenemen. Met vriendelijke groeten, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Alleen maar lof. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Bedrijf zeer goed bereikbaar. De medewerkers geven uitstekende informatie en als ze het niet weten of zeker zijn dan schakelen ze de hypotheekcoach in. Die reageert vervolgens ook zeer snel. In mijn geval was dat Esther de Jong. Zeer betrokken en kundig. Samen binnen twee weken mijn hypotheek geregeld.
VerbeterpuntenIk weet er even geen.
Beste Richard, Heel erg bedankt voor deze mooie cijfers en woorden. Fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen met het aanvragen van een hypotheek, als starter. Mede door jou is de aanvraag zo snel verlopen. Succes en veel plezier in je nieuwe woning! Groeten, Het Hypotheek24.nl team
Pluspunten
De medewerkers zijn top, zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenCommunicatie over nog te leveren stukken, want niet alles staat genoemd. 1 contactpersoon per klant, dus dat je niet steeds een ander aan de lijn krijgt. veel mensen doen dit voor het eerst op deze manier dus weten nog een aantal randzaken niet (deze kun je ook niet makkelijk achterhalen). Misschien ook een toevoeging in jullie eigen systemen waarbij cruciale data steeds terugkomen.
Beste Arshad, Bedankt voor het achterlaten van een review en fijn om te horen dat onze medewerkers je goed geholpen hebben met het aanvragen van je hypotheek. Elke klant heeft een persoonlijke coach, echter kan ons serviceteam ook klanten helpen met vragen. We raden onze klanten aan om tijdens het gesprek met de coach goed en volledig je situatie uit te leggen, zodat de coach meteen overal van op de hoogte is. Succes met de verhuizing en veel plezier in je nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Een score van 10 geef je niet zomaar! Wat 'n uitvinding dit! Nadat ik in 2015 overgestapt ben naar online ZELF bankieren nu ook ZELF mijn hypotheek afgesloten dmv Hypotheek24.nl. De bereikbaarheid en vriendelijkheid van dit bedrijf en met name mijn hypotheekcoach Esther de Jong zijn BRILJANT! Altijd vriendelijk, geduldig maar vooral ook duidelijk. Een hypotheek afsluiten is spannend maar daarvoor vanuit hen alle begrip en ondersteuning. Je loopt eenvoudig alle stappen door en heb je een vraag even een chat openen of even bellen! TOP! En dan tot slot.... Voor 650 euro ALLES geregeld!!! En altijd de goedkoopste rente voor jouw situatie! Ik ben fan!
VerbeterpuntenVoor meer naamsbekendheid mag je best meer leuke acties doen! Ik ben fan en zal jullie aanbevelen.
Beste René en Anouk, Wat een mooie review, dank jullie wel! Allemaal tienen, daar zijn we erg trots op. Wat super om te horen dat je ons gaat aanbevelen aan vrienden en familie. We helpen ze natuurlijk allemaal graag aan een hypotheek voor hun toekomstige droomhuis. Jullie hebben laten zien dat je het makkelijk zelf kunnen, met de hulp van je coach Esther. Geniet van jullie nieuwe mooie woning, het duurt nog even, maar alvast succes met de verhuizing! Groeten, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
-Uitstekende prijs/prestatieverhouding -Zeer klantgerichte benadering -Efficiente aanlevering en beoordeling van gegeven; kan geen bank aan tippen en ook hypotheekbemiddelaaars kunnen hier nog wat van leren. Uitstekende bereikbaarheid
VerbeterpuntenKeep the good work going Levertijd niet optimaal, maar wordt vooral veroorzaakt door derden zoals keuringsinstanties ivm OverlijdensRisicoVezekering
Beste Jan, Wat een super beoordeling, heel erg bedankt! Ja, helaas zijn we afhankelijk van de doorlooptijden van de overlijdensrisicoverzekeringen, maar fijn dat toch alles zo goed is gegaan met het aanvragen van je hypotheek. We helpen je graag weer in de toekomst. Veel plezier in je nu eigen appartement in Voorburg. Met vriendelijke groeten, Het Hypotheek24.nl team
Pluspunten
-Zeer snelle reactie op vragen -Goed telefonisch bereikbaar -Medewerkers houden telefonisch contact om voortgang te bespreken en bewaken voortgang -Veel persoonlijk contact met 'Hypotheekcoach' -Bellen verzekeraar na bij problemen waar ze zelf weinig directe invloed op hebben
Verbeterpunten-Status van net geuploade bestanden kan beter. (ontvangen/verwerkt/verzonden naar bank)
Beste Lars, Bedankt voor je goede beoordeling en cijfers. We gaan je tip van de documenten zeker meenemen. Goed om te horen dat het contact met je hypotheekcoach en het aanvragen van je hypotheek zo goed is verlopen. Heel veel plezier in je nieuwe appartement in Vlaardingen. Met vriendelijke groet, Het Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Snel. Overzichtelijk. Goede/duidelijke communicatie, zelfs tot 9 uur bereikbaar. Eindelijk een partij die dure hypotheekbemiddelaars buiten spel zet en overbodig maakt.
Beste Ruben en Petra, Wat fijn om te horen dat je er ook zo overdenkt als ons, duur advies is nergens voor nodig. Super bedankt voor je mooie cijfers en beoordeling. We zijn er heel blij mee. Succes met de verbouwing en veel plezier straks in jullie mooie nieuwe woning. Met vriendelijke groeten, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Je kan hier zelf alles gemakkelijk regelen zonder dat je hiervoor dure advieskosten moet betalen. Tegenwoordig is er namelijk niet zoveel keus meer in hypotheekvarianten waardoor advies in veel gevallen nogal overbodig is geworden. Dus waarom zou je betalen voor iets wat je vrij makkelijk zelf kunt regelen. En mochten er zaken onduidelijk zijn dan kun je prima schakelen met de mensen van Hypotheek24.nl. Ik zou het een ieder aanraden die enige verstand van zaken heeft want het bespaard je enorm veel geld.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!
Beste Maarten en Sabine, Bedankt voor jullie mooie review. Dat is het zeker, je kan makkelijk samen met je hypotheekcoach een hypotheek aanvragen. Online en snel. Goed om te horen dat alles zo goed is gegaan met het aanvragen van jullie hypotheek. Succes met de verhuizing en we wensen jullie veel plezier in jullie nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Het hele Hypotheek24.nl team.
Pluspunten
Personeel lijkt mij jong en enthousiast! Ik voel me serieus behandeld in duidelijke taal. Afspraken worden nagekomen. Ook de persoonlijke benadering van Janneke Kok en John Ponden was niet alleen prettig maar gaf mij ook rust en vertrouwen. Met name John Ponden pakte flink `aan en door` en daar ben ik hem zeeeeer dankbaar voor!!!!! DUS, OP naar de notaris en ik denk aan jullie EN jullie inzet als ik daar ben!!! Jullie vormen een aanbevelingswaardeige club!!!!
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid is vaak lastig ivm wachtlijst. Zeker als je, zoals ik, tussen werk door enkele minuten tijd hebt om te bellen voor informatie , is dat soms een probleem en zorgt voor onrust bij mij als klant en misschien wel vertraging in het proces. Echter, Ik ben ALTIJD duidelijk en vriendelijk te woord gestaan!!!
Beste Anita, Wat een super review, we zijn er erg trots op. Bedankt! We zijn van maandag tot en met donderdag ook s'avonds bereikbaar tot 21.00, zodat je niet tijdens je werk hoeft te bellen. We hebben jou ook met veel plezier geholpen aan je hypotheek, zodat je nu je mooie nieuwe appartement kan kopen. We wensen je veel plezier en succes met de verhuizing! Met vriendelijke groeten, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Duidelijke statusoverzicht, overzichtelijke site voor uploaden data, snelle responstijden bij vragen e.d. Top!
Beste Marcel en Marjon, Wat een mooie cijfers en beoordeling, dankjewel! We helpen jullie graag weer in de toekomst. Succes met de verhuizing en veel plezier in jullie nieuwe woning. Groeten, Hypotheek24.nl team
Pluspunten
In de omgeving van mij en mijn vriendin kregen we te horen hoe ontzettend spannend en stressvol de aanvraag voor een hypotheek is. Na ons wat verdiept te hebben in hypotheken hebben we besloten om het zelf online te gaan regelen. Dit was de beste beslissing die we hadden kunnen nemen. Hypotheek24 is enorm klantvriendelijk en een groot plusplunt is de transparantie en eenvoud van de aanvraag. Een enorme aanrader voor iedere starter op de woningmarkt!
VerbeterpuntenJullie hebben me continu weten te verbazen! Ik heb geen enkel punt van feedback voor jullie.
Beste Thomas en Kristie, Super bedankt voor deze fantastische review en de heerlijke taart die jullie ons hebben gestuurd. We zijn blij voor jullie dat alles zo goed is bevallen en dat jullie nu in jullie droomhuis kunnen gaan wonen. Heel veel succes met de verhuizing straks in december. Met vriendelijke groeten, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Hypotheek24 is een aanwinst voor de markt, met een scherp tarief en goede dienstverlening krijgen ze van ons een dikke 10
Beste Mohamed en Nacha, Bedankt voor jullie mooie beoordeling en fantastische cijfers. Veel plezier in jullie nieuwe woning in Veenendaal! We helpen jullie graag weer in de toekomst. Het duurt nog even, maar alvast succes met de verhuizing. Met vriendelijke groeten, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Esther heeft ons heel goed geholpen! Waarvoor veel dank!
Beste Anne en Dennis, Fijn dat jullie hypotheekcoach, Esther, jullie zo goed heeft geholpen. We helpen jullie graag weer in de toekomst. Veel plezier in jullie mooie appartement in Voorschoten. Groeten, Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Zeer snelle communicatie.
Beste Ralph en Dianne, Bedankt voor je goede review, kort maar krachtig. We zijn blij dat de aanvraag van je hypotheek zo goed is gegaan en dat de communicatie met ons team snel is verlopen. Succes met de verhuizing en veel plezier in jullie eerste koopwoning! Met vriendelijke groet, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Hyptheek24 doet wat ze beloven. Via je persoonlijke pagina kun je gemakkelijk je documenten uploaden die vervolgens binnen een paar uur beoordeeld worden door je eigen hypotheekcoach en als deze goed zijn gelijk worden doorgestuurd naar de hypotheekverstrekker. Zo had ik na 12 dagen het finaal akkoord binnen. Kortom een geweldig bedrijf!
Beste Anne, Wat fijn om te horen dat alles zo goed en zo snel is gegaan met het aanvragen van je hypotheek als starter. We helpen je graag weer in de toekomst. Voor nu, geniet van je nieuwe woning en succes met de verhuizing! Met vriendelijke groeten, Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Goede snelle service, erg snel antwoord op alle vragen dmv bellen, mailen of chat. Alles erg duidelijk en snel geregeld.
Beste Diamant, Wat een super beoordeling, heel erg bedankt! We helpen je graag weer in de toekomst. Veel plezier in je nieuwe woning. En succes met de verhuizing. Met vriendelijke groeten, Het Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Erg goed geholpen door vriendelijke medewerkers die echt met je meeleven.
VerbeterpuntenIets beter vooraf zelf de documenten screenen zodat een passende oplossing kan worden gezocht.
Beste Aiko, Dankjewel voor de mooie review. We zijn blij dat de aanvraag van je hypotheek goed is gegaan. We hebben een groot aanbod aan hypotheekverstrekkers waar je uit kan kiezen en een aanvraag kan doen, dus als het niet lukt bij een dan kunnen we het altijd nog proberen bij een ander. Succes met de verhuizing en veel plezier in je nieuwe appartement in Den Haag. Met vriendelijke groeten, Hypotheek24.nl
Pluspunten
Binnen drie weken geregeld. Medewerkers reageren snel op vragen. Prima geregeld.
Beste Alex, Dankjewel voor je mooie cijfers en review. We hebben je met veel plezier geholpen aan je hypotheek. Succes met de verhuizing en geniet van je nieuwe koopwoning. Groeten, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Zeer lage prijs voor een tussenpersoon, gezien mijn eigen financiële achtergrond had ik geen zin in te duur betaalde tussenpersonen voor enkel het doorzetten van documenten naar de geldverstrekker. Ik zocht naar het meest goedkope alternatief en dat biedt Hypotheek24. Verder een prima service.
VerbeterpuntenVoor mij slechts twee kleine punten: 1. Omschrijving van up te loaden documenten was niet altijd even duidelijk. Zo heb ik bijvoorbeeld telefonisch contact moeten opnemen aangezien het voor mij onduidelijk was dat ik zowel mijn studieschuld na afstuderen en mijn huidige studieschuld moest uploaden; 2. Volgens mij ligt het callcenter aan een weg of een spoorbaan. Ik heb tijdens meerdere telefoongesprekken geluidsoverlast gehad waardoor ik de medewerker af en toe niet goed verstond.
Beste Sander, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat het aanvragen van je eerste hypotheek goed is gegaan. We zijn druk bezig om de omschrijving bij elk document die wij nodig hebben voor het aanvragen van een hypotheek te optimaliseren, als het niet duidelijk is kan je altijd contact opnemen met ons serviceteam of je persoonlijke coach. Ons kantoor ligt gelukkig niet naast een weg of spoorbaan, maar we zijn druk bezig om de achtergrondgeluiden te dempen zodat je de medewerkers altijd goed kan verstaan. Wij willen je veel succes wensen met de verhuizing en veel plezier in je nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Het Hypotheek24.nl team
Beste Gijs, Heel erg bedankt voor deze mooie cijfers. Fijn om te zien dat alles zo goed is bevallen met het aanvragen van een hypotheek, als doorstromer. Succes en veel plezier in jullie nieuwe woning! Groeten, Hypotheek24.nl
Pluspunten
Snel, accuraat, to the point en vriendelijk. Een goede keus!
Beste Bertrand, Bedankt voor je super review en wat een cijfers! Geniet van jullie mooie nieuwbouw woning. Hopelijk is alles snel klaar zodat jullie kunnen verhuizen. We helpen je graag weer in de toekomst. Met vriendelijke groeten, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Goedkoop, super snel, overzichtelijk, eerlijk en makkelijk
VerbeterpuntenNvt
Beste Martin, Zo wat een mooie, kort maar krachtige, review. We zijn er super blij mee, top dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Je kan altijd weer bij ons aankloppen. Veel plezier in je nieuwe mooie woning. Succes met de verhuizing zo in november. Met vriendelijke groet, Hypotheek24.nl
Pluspunten
Steeds snelle terugkoppeling. Je wordt gebeld als je iets niet goed ingevuld hebt.
VerbeterpuntenIets meer uitleg bij inleveren bepaalde formulieren
Beste Frans, Super om te horen dat alles lekker snel is gegaan en dank je voor de mooie cijfers. Succes met de verhuizing en veel plezier in jullie nieuwe woning! Met vriendelijke groet, Het hele Hypotheek24.nl team
Pluspunten
Duidelijke feedback en zeer snelle vakkundige service. Hypotheek was binnen 3 weken rond.
VerbeterpuntenTip: gegevens op de website beveiligen d.m.v. een inlogaccount
Beste Ajai, Super bedankt voor je mooie review en cijfers. We zijn druk bezig om de website te beveiligen met een inlogsysteem. Nu is de site beveiligd door een eigen link en doordat er geen documenten kunnen worden bekeken of gedownload in het dossier van een klant. Dus goede tip, we zijn ermee bezig. Succes met de verhuizing over een maandje. En we helpen je graag weer in de toekomst. Groeten, Het Hypotheek24.nl team.
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.