Pluspunten

In onze situatie leek een hypotheek lastig. Na zelf met een hypotheekverlener contact te hebben gehad werd dit vervolgens prima en snel doorgepakt door de medewerkers van Hypotheek24.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle service, duidelijke hulp

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke opzet voor een goede prijs. Als je goed voorbereid bent is de afhandeling gewoon vlot. Zeer prettig en duidelijk geholpen door Hypotheekcoach Esther de Jong !! Top !!

geen verbeterpunten

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- Snelle reactie na indienen documenten - Prima helpdesk en dossierbehandelaars - prijs/kwaliteit is goed

- Uitleg en toelichting op de website kan duidelijker en vollediger. Met name indien er documenten dienen te worden geupload.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Behulpzaam, voor een online bedrijf toch goed persoonlijk contact. Via de chat ook vriendelijke contact.

Inzicht in geüploade documenten, datum plaatsen bij de groene vinkjes.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Op woensdagavond had ik mijn hypotheekaanvraag ingediend bij Hypotheek24.nl en de vrijdagmiddag erop was mijn dossier akkoord bevonden en werden de stukken doorgezonden naar de notaris. Ik had niet verwachten dat het zo snel kon worden afgerond maar Hypotheek24.nl heeft het mogelijk gemaakt. Super!

Jullie zijn super bezig..... ga zo door!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Betrouwbaar, bereikbaar, snelheid, duidelijk, transparant én goedkoper!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Goed contact met mijn dossierbehandelaar - erg snelle beoordeling van geuploade documenten - snelle en goed werkende chatfunctie

- telefonische medewerkers wilden me meerdere malen niet snel doorverbinden naar mijn dossierbehandelaar, terwijl zij de enige was die op dat moment mijn vragen kon beantwoorden. - er was een grote miscommunicatie betreffende het taxatierapport dat ik via jullie aan heb gevraagd, dit heeft het proces helaas 2 weken vertraging op laten lopen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- prijs - eenvoudig en snel - voorbeeld brieven en formulieren - status aanvraag volgen - informatie uitleg hypotheken en verschillen - ORV gelijk meenemen in je hypotheek

- persoonlijk contact hypotheekcoach - bug website - melding op email als er bv. orv of offerte is geupload voor controle

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Vlotte website (indien het werkt)

Website hapert. Tweaken met bedragen raakt de aanvraag van in de war en moet je steeds bellen, ook de betaaloptie werkt niet goed eerst cookies deleten etc. Er werd een berekening gegeven op basis waarvan mij werd aangegeven dat ik een hypotheek kon krijgen. Vervolgens is de aanvraag afgewezen aangezien ik 2 inkomens had opgegeven wat blijkbaar opeens te moeilijk was...Al geld uitgegeven aan een taxatie en tijd geïnvesteerd om vanalles te uploaden...je kan niet op dit bedrijf aan, alleen doen in geval alles super recht toe recht aan is!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

snel, duidelijk

• Afspraken nakomen

Pluspunten

goedkoop, goede service

zorg voor een opmerkingen veld bij de te uploaden stukken. ik vond niet altijd duidelijk waar sommige feedback over ging. alhoewel het niet moeilijk is allemaal is het wel handig om te weten waarom iets afgekeurd is en de klant kan sommige stukken be argumenteren. dit wordt iets persoonlijker

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel, adequaat, accuraat, vriendelijk, kortom, ik ben heel tevreden. Ook ervaringen met lange responstijden (per mail of per telefoon) kan ik niet bevestigen; ik werd altijd snel en duidelijk geholpen. Aanrader dus !

Geen verbeterpunten.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Voor weinig je hypotheek geregeld! Met een beetje verstand van hypotheken en je kan alles zelf. Na contact snel je vragen beantwoord. Kost soms wat tijd om je documenten in te scannen. Maar geen afspraak op een kantoor. Gewoon alles thuis doen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Zeer positief ervaren. Was vooraf ergens een beetje sceptisch maar ik kan achteraf zeggen dat ik heel erg blij ben met de keuze voor Hyoptheek24.nl!!!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Goede prijs, persoonlijke hypotheekcoach, goede bereikbaarheid (mail & telefonisch zonder wachttijden, snelle reactietijd

Zelf de mogelijkheid om te veranderen van hypotheek als je nog aan het begin van het proces zit. Dit is nu gedaan door hyp24, omdat de offerte termijn bij mijn eerste keus niet gunstig was. Later bleek andere aanbieder op dat moment ook beter. Zelf de mogelijkheid om verkeerd geüploaden documenten te verwijderen (voordat ze akkoord zijn). Per ongeluk nog wel eens het verkeerde erin gezet en moest dan door hyp24 verwijderd worden

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ze staan voor je klaar. Weten waar ze het over hebben en zijn vriendelijk! Bedankt Hypotheek24 (en Janneke!)

Soms is het te druk bij de telefoon en moet je lang wachten voor je te woord gestaan wordt (soms meer dan 15minuten in de wacht) Via de chat kan soms ook wat langer duren, maar dan kan in de tussentijd gewoon verder met werken.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Doordat alles via de computer gaat alles duidelijk op papier. Fijne werkwijze die ook buiten kantooruren mogelijk is. Chat werkt snel en afspraken 100% nagekomen. Veel goedkoper dan zogenaamde "financieel adviseurs"

Belangrijke tip, jullie vullen een gat in de markt op , hou dit vast

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Hypotheekaanvraag gaat gemakkelijk en snel. Medewerkers zijn erg betrokken en goed te bereiken.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijk en goed mail contact

Slechte telefonische klantenservice. Ik werd niet prettig behandelt. Als dit mijn eerste contact was met dit bedrijf had ik het direct links laten liggen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snel een eenvoudig zelf een hypotheek afsluiten via Hypotheek24! Goede service via de chat functie, telefoon en e-mail. Aanleveren van documenten gaat eenvoudig via de website en je hebt snel een overzicht van wat je nog moet doen.

Zou geen verbeterpunten weten! Ga vooral zo door Hypotheek24!

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Ik zit nog in het traject en heb mij goed voorbereid. Alle documenten vandaag in één keer geupload en een extra mail gestuurd met wensen die ik niet kwijt kon. Mijn aanvraag moet binnen een week afgehandeld kunnen zijn. Heb gekozen voor Munt en die schijnt snel te zijn. Ga mijn ervaringen hier zeker plaatsen. Eerste indruk is goed. Werd netjes geholpen en alles werd keurig en snel beantwoord. groet Serge

Extra opmerkingen bij je aanvraag plaatsen.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

- snel en gedegen advies - kwaliteit is soms wisselend, de ene medewerker weet meer dan de ander - jullie zijn een goede filter naar de verstrekker toe en weten precies waar welke verstrekker op afrekent. Top dus! - ik beveel jullie sterk aan

- laat het contact meer via de hypotheekcoach lopen, maakt het persoonlijker - actiever vanuit hypotheek24 contact zoeken tijdens het proces, dus niet alleen faciliteren van uitnodigen tot vragen maar ook de klant bellen wanneer iets lang duurt bijvoorbeeld wat betreft aanlevering stukken

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Kosten zijn zeer laag. Verder is het redelijk duidelijk waar je bent in het proces, en het is ook prettig dat je altijd kunt bellen. Hypotheek24 handelt erg snel, door hen is er zeker geen oponthoud ontstaan.

Daar staat tegenover dat je veel zelf moet uitzoeken, en echt zelf moet weten wat je wilt en wat de voorwaarden zijn. Bij echte problemen of in moeilijke gevallen is dit bedrijf misschien minder geschikt. Verder is het bel personeel niet altijd even representatief, sommige telefoon gesprekken waren met mensen die heel ongeinteresseerd leken of geen verstand van mijn hypotheek hadden. Een verbeterpunt zou zijn om met 1 persoon te kunnen praten tijdens de hele procedure. Ik had uiteindelijk een soort van contact persoon die duidelijk meer inzicht had in mijn hypotheek, en dat maakte het bellen een stuk prettiger.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Duidelijke site. Duidelijke documenten upload structuur. Binnen 6 weken alles rond.

Misschien goed voor ingewikkeldere producten toch een advies module toe te voegen.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020 26 11 666

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.