Vakkundig

Was even een slechte start, maar dit is gelukkig snel en vakkundig opgelost. Over het geheel genomen erg tevreden. Goede prijskwaliteit verhouding.

Betrouwbaar en snel

Erg goed bevallen. De snelle terugkoppeling en eenvoudige uitleg zorgen ervoor dat het aanvragen van een hypotheek bijna niet gemakkelijker kan.

goede prijs-kwaliteitverhouding

Vlotte vriendelijke stapsgewijze afhandeling met voldoende mogelijkheden voor persoonlijk contact

Super!!

Goed en duidelijk te volgen. Super handige site.

We zijn uitstekend ondersteund door Hypotheek 24.

Na een aanvankelijk wat moeilijke aanloop bij Hypotheek24 moeten we concluderen dat we erg positief terugkijken op onze ervaringen met Hypotheek 24. Met name willen we onze persoonlijk adviseur benoemen. Bij het oversluiten van een hypotheek speelt best heel veel. Dus wij hadden veel vragen. Zij heeft die geduldig, uiterst vriendelijk, snel en op deskundige wijze beantwoord. Zij is een visitekaartje voor Hypotheek24. Wel was afwerking tweede beoordeling door de hypotheekverstrekker, met digitaal ondertekenen van de stukken, niet eenvoudig. Daar zou een heldere compacte instructie erg handig zijn. Nu zijn we er dankzij de telefonische ondersteuning van onze adviseur uiteindelijk uitgekomen. We zijn, met dank aan Hypotheek24, wel blij dat deze fase achter de rug is.

Kafkaësk, maar er is een hypotheek uit voort gekomen.

Heb een hypotheek aangevraagd (lloydsbank). Alle documenten in een vlot tempo geüpload. Betaald. Kreeg Kim Veraar toe gewezen als mijn hypotheekcoach. Vanaf toen ging er veel fout. Heb 4 keer een indicatief hypotheek offerte ontvangen en toen zaten er nog steeds fouten in. Ook door beroerde communicatie met Kim Veraar werden de problemen niet adequaat opgelost. De tijd begon te dringen en heb toe de minst slechte ondertekend en terug gestuurd. Was erg verbaasd, toen ik de offerte kreeg. Niet de ondertekende versie maar een van de andere 4 versies.Ben maar akkoord gegaan met gevolg dat we 280 euro per maand versneld aflossen. Ik had geen tijd meer om te laten aanpassen, omdat de huis overdracht snel plaats vond. Van Kim Veraar heb ik steeds te horen gekregen dat lloyds de dingen niet aanpaste.

2e keer deze dienst gebruikt, super simpel en goedkoop

Adviseurs zijn persoonlijk betrokken en kunnen aan elke situatie een mouw passen. Mijn situatie was erg ingewikkeld , en toch binnen 2 weken een hypotheek gekregen met een aantrekkelijke rente.

Vriendelijk, doortastend, compleet.

Een adviseur die je stap voor stap door het proces begeleidt. Kennis van zaken. Zeker de investering waard. Het net geen 5 sterren halen heeft te maken met niet altijd even goed bereikbaar, en het online dossier is soms niet op tijd aangepast aan de situatie. Het zijn kleine dingetjes die maar een heel klein beetje opwegen tegen het uitstekende advies wat je krijgt. Deze mensen helpen je echt.

Zeer behulpzaam, vriendelijk en snelle service.

Hypotheek 24 is altijd goed bereikbaar. Ze nemen snel contact op en handelen vlot de documenten/dossiers af. Bij vragen staan ze altijd voor je klaar om te helpen, mee te denken en ze hebben hun kennis van zaken. Het contact via de app met de coach werkt heel soepel. En iedere keer weer: ze zijn vriendelijk en opgewekt! Prettige samenwerking en een aanrader, zeker gezien prijs/kwaliteit.

Prettig, snel, professioneel

Ik heb het contact met Hypotheek24 als erg prettig ervaren. Het helpt ook erg dat je tussendoor kunt appen. We zijn in het proces nog geswitcht naar een andere hypotheek aanbieder op aanraden van Hypotheek24.nl, en dat is erg goed uitgepakt.

Zorgeloos geregeld!

Wij hebben de service van Hypotheek24 als zeer prettig en vlot ervaren. We kochten ons eerste huis en alles was heel erg spannend. De medewerkers van Hypotheek24 stelden ons gerust en we kregen er alle vertrouwen in dat het goed zou komen. Dat was fijn. D.m.v. een visueel track systeem waren we direct op de hoogte van onze hypotheek aanvraag status en voortgang. Wij bevelen iedereen Hypotheek24 aan! Volgende keer zullen we weer bij hun aankloppen!

Slechte communicatie

Wij kregen een “coach” toegewezen, die wij In totaal 3 keer kunnen hebben spreken. Deze coach zou ons terug bellen, deed ze nooit. Het was heel frustrerend om nooit echt de antwoorden te krijgen die je zocht. Het enige pluspunt wat we hebben ervaren is dat ze heel snel voor ons aan de slag gingen voor een nieuwe geldverstrekker tijdens de corona crisis.. verder klopte 90% van de informatie die zij ons gaven niet, werd er heel slecht gecommuniceerd en werden we slecht op de hoogte gehouden.

Traag

het hele proces was erg traag en onduidelijk vanuit de hypotheekverstrekker. Daar ik nieuwbouw heb gekocht, heeft me dit uiteindelijk nog veel extra geld gekost door de dagrente die ik heb betaald. Hiervoor is niks gecompenseerd. Goedkoop is soms duurkoop.

Goede en snelle afhandeling!

Hypotheek24 reageert snel en dat is fijn! Indien ik vragen had en mijn hypotheekcoach was even niet bereikbaar, dan kon ik hypotheek24 telefonisch bereiken of chatten. Daarnaast is de portal erg handig en gebruiksvriendelijk. Ben erg tevreden over het hele traject. Bedankt John!

Goede ervaring met Hypotheek 24

Wij zochten vanwege onze financiële achtergrond bewust voor een partij waarbij we zo veel mogelijk zelf konden regelen. Hypotheek24 is daar heel geschikt voor. Erg prettig om Hypotheek24 wel als tussenpersoon te hebben tussen de bank en jezelf, want dat scheelt erg veel tijd en energie.. John heeft ons met zijn jarenlange ervaring bij de bank daar goed bij kunnen helpen en er alles aan gedaan om ondanks de enorme drukte bij de bank toch zo snel mogelijk te zorgen voor een finaal akkoord.

Zeer goed en helder advies.

Duidelijk advies toegesneden op mijn persoonlijke situatie

Bijzonder positief

Adviezen heel deskundig en snelle afhandeling

Goede en snelle afhandeling

Snelle en goede terugkoppeling van de ingeleverde documenten. Na uitbrengen van de offerte goede en snelle doorvoering van de gevraagde aanpassingen.

Goed, betaalbaar en snel

Persoonlijke aandacht via een online platform. Dat is wat Hypotheek24 voor elkaar heeft gekregen. Als je hypotheekproducten leuk en begrijpelijk vindt, zelf ook de kennis hebt om verstandig financiële lange termijn besluiten te nemen, waarom zou je dan nog een ouderwetse hypotheekadviseur inschakelen? Hypotheek24 is substantieel goedkoper en stukken sneller qua reactie- en doorlooptijd. Daarnaast is er echt wel tijd en aandacht om een vraag aan ze te stellen als je iets verduidelijkt wilt hebben. Ik ben zeer te spreken over Hypotheek24 en kan het u aanraden mits u aan bovenstaand voldoet. Persoonlijke noot: John P, je bent een topper. Dank je wel

Goed bereikbaar, prettig contact en komt belofte na.

Yes!!

In eerste instantie stonden wij wat sceptisch tegenover een hypotheek advies om onze bestaande hypotheek.te verhogen voor onze verbouwing. Echter werkt t telefonische consult in ons geval heel erg verrassend en deskundig onderbouwd uit. Wij zijn ook in het advies van Hypotheek24 meegegaan. Dossier gemakkelijk digitaal op te bouwen en ten aller tijden in te zien. Erg fijn en vertrouwd gevoel. Zeker aan te bevelen! Wij komen indien ooit nog nodig in de toekomst zeker terug!

Meedenkend, gebruiksvriendelijk en duidelijk

De mensen van Hypotheek24 waren erg behulpvaardig. Alles werd duidelijk uitgelegd en het volgsysteem op de website geeft duidelijk de status weer. Zeer goede ervaringen mee, zou deze site zeker weer gebruiken!

Snelle communicatie. Fijn dat je 1 aanspreekpunt hebt. Duidelijk welke documenten er nodig zijn. Proces verliep soepel.

Deskundig en snel

Heb via Hypotheek24 mijn hypotheek verhoogt. Dit ging veel makkelijker dan ik had verwacht, ze zijn goed bereikbaar en denken met je mee. Ben erg blij met mijn keuze. Een aanrader dus.

Wij zijn erg tevreden!

Wij wilden onze aflossingsvrije hypotheek oversluiten en verhogen. De medewerkers hebben ons uitstekend geadviseerd. Onze aanvraag was gezien onze inkomenssituatie niet standaard, maar alles is prima en zo snel als mogelijk was in deze drukke hypotheektijd verlopen. Hierdoor hebben wij een zeer lage rente voor 30 jaar kunnen vastleggen, terwijl ondertussen de rente aan het stijgen was. We zijn dus erg tevreden. Ik heb meerdere keren telefonisch en mailcontact gehad en ben steeds prima geholpen door vriendelijke medewerkers.

Herengracht 166

1016BP Amsterdam

020 26 11 666

Over Hypotheek24.nl

Voor iedereen die snel duidelijkheid wil van een ervaren hypotheekadviseur Bij Hypotheek24 kun je altijd binnen 24u zowel een oriëntatiegesprek als een adviesgesprek inplannen met een van onze ervaren hypotheekadviseurs. Wij geven jou persoonlijk advies en inzicht waar en wanneer jij wilt via video of telefoon! Daarnaast krijg je toegang tot ons meest vooruitstrevende dashboard. Waardoor jij middels de meest uitgebreide rekentools en innovatieve oplossingen altijd het beste inzicht hebt. “De snelste, gemakkelijkste en meest zorgeloze hypotheekervaring”, aldus onze reviews.