Positive ervaring
Beste Adriana, Bedankt voor uw review. Fijn dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad. Ook in de toekomst helpen we u graag bij het maken van een vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Afspraak gemaakt, taxatie uitgevoerd en binnen de afgesproken tijd het taxatierapport ontvangen.
Beste M., Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het allemaal zo snel in orde is gemaakt. We hopen u in de toekomst weer te kunnen helpen bij het maken van een goede vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Was opzoek naar een notaris, heb 3 offertes opgevraagd en 1 van de 3 notarissen in de arm genomen. Snel en gemakelijk
Beste Patricia, Bedankt voor uw review. Fijn om te dat u de offertes snel heeft ontvangen. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Dan blijft er weinig over van concurrentie. Afspraken? Wie weet.
Beste R., Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat er maar 1 notaris heeft gereageerd. Hopelijk heeft u wel het gewenste resultaat. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen via 088-2424611. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
snel inzicht welke notaris in de buurt het goedkoopst is !
Beste Rob Buijtendijk, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Geeft goede indicatie van de te verwachten kosten.Zou wel graag zien of eerste gesprek ook gratis is!
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. De kosten voor een eerste gesprek verschillen per notaris. De kosten hiervoor staan ook vermeld op de offerte. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Het is anders, zonder deze mogelijkheid een tijdrovende bezigheid om in mijn geval, een juiste notaris te vinden in de goede omgeving, zo heb ik ook nog kunnen kiezen. Voel me heel direct geholpen hiermee, wens jullie dan ook veel succes in het aandragen en verfijnen van deze zorgverlening! Bedankt nog!
Beste Tonny Opdam, Bedankt voor de uitgebreide en positieve review. Wij zijn blij om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
De site helpt bij het zoeken naar een notaris. Echter, de site geeft het idee dat de genoemde notariskosten volledig zijn maar dat is niet zo. Het is ook moeilijk vooraf te zeggen hoeveel de kosten precies zullen zijn. Tot aan het moment van passeren kunnen bedragen veranderen. Het zou goed zijn dit helder uit te leggen op uw site.
Beste Adam Oldenburg, Bedankt voor uw review. Op onze website staan niet alle tarieven beschreven, dit omdat er vooraf niet bepaald kan worden wat de notaris kosten precies zijn. Naast de prijsaanduiding staat er onder de vraagteken welk kosten er in het tarief zitten. We horen het natuurlijk graag als die tarieven per onderwerp van prijsverschillen. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
De site is overzichtelijk. Je vult je gegevens in. De reactie van het betreffende kantoor is super snel!
Beste Nicole, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat je tevreden bent over de aangevraagde offertes. In de toekomst helpen we u graag weer met een goede vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Na het opvragen van offertes voor het oprichten van een bv kwam er vrijwel direct response van twee van de vier notarissen. De overige response kwam na een week. De inhoudelijke offertes waren verrassend genoeg duidelijk geschreven met een heldere gespecificeerde prijsstelling.
Beste Arie, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te dat u de offertes snel heeft ontvangen. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Wij hebben via de mail en telefonisch alles goed door genomen en we wachten op de gesprek.
Beste Fred, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de aangevraagde offertes. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Het ging goed, was nog wel even aan het zoeken hoe het moest als ik niet meerdere offertes wilde ontvangen.
Beste Jan Buijze, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het is gelukt om een offerte aan te vragen. Mocht u in de toekomst nogmaals gebruik maken van onze website en u komt er niet uit, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Dan kijken we graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Beste A.K. Ringma, Bedankt voor uw review. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Bij de goedkoopste notaris was er een erg lange wachttijd
Beste X, Bedankt voor uw review. Het kan zijn dat de notarissen het druk hebben en dat de wachttijden langer zijn dan normaal. Doorgaans reageren notarissen binnen een aantal werkdagen. Hopelijk heb je inmiddels de juiste notaris gevonden. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Duidelijk, vlot en de klant veel arbeid besparend
Beste J.J., Bedankt voor uw positieve review. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Voor dezelfde akten een schandalig verschil in kosten bij diverse notarissen.
Beste Frans, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat er zo'n groot prijsverschil is. Fijn dat je dan in ieder geval meerdere offertes kunt opvragen. We hopen dat je de juiste notaris hebt kunnen vinden. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Met een paar klikken in de juiste richting.
Beste John, Bedankt voor uw review. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Goede website met duidelijke en overzichtelijke data en de mogelijkheid om een selectie te maken.
Beste Jo, Bedankt voor uw review. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Volledige informatie en snelle reacties met offertes, waardoor wij een goede keuze konden maken.
Er is een eerste afspraak tot stand gebracht voor midden juni. Afhankelijk van het verloop hiervan zou ik tot een oordeel kunnen komen. Maar eigenlijk geslaagd.
Ik heb telefonisch contact gehad nadat ik de site had gezien. Zoals het op de site staat werd het ook aangeboden.
Gemakkelijk en snel kon ik notaris kantoren in mijn eigen omgeving vergelijken. Dezelfde dag ontving ik de offertes al in mijn mail.
Beste Iris, Bedankt voor je review. Fijn om te dat u de offertes snel heeft ontvangen. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Betrouwbaar
Beste Martina. Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de aangevraagde offertes. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Handige tool om in contact te komen met meerdere notarissen maar de aangeboden per moet je toch met een korrel zout nemen. Tis altijd ingewikkelder en dus duurder. Maar als je daar van te voren rekening mee houdt is het een prima site.
Beste Jacco, Bedankt voor je review. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, ServiceTeam DeGoedkoopstenotaris.nl
De snelheid van reageren: oké De offerte: zoals ik had verwacht, correct en geen verrassingen
Beste Cor, Bedankt voor uw review. Fijn om te dat u de offertes snel heeft ontvangen. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.