goed geregeld
Beste Niek, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat alles goed was geregeld! Wij hopen in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn als u opzoek bent naar de goedkoopste notaris in uw buurt. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
L.S., Ik ga er van uit dat de offerte aanvragen op de juiste adressen zijn afgeleverd. Maar tot op heden, een week verder, heb ik nog geen enkele reactie ontvangen. Geen melding dat men er mee bezig is, dan wel er geen tijd voor heeft. Dus de vraag is of het via de goedkoopstenotaris.nl wel werkt? Hebben de vermeldde notarissen aangegeven dat zij van dit platform gebruik willen maken? Ik zie mij nu genoodzaakt zelfstandig de notarissen te bellen en afspraken te maken waar mogelijk. Zo had ik het mij niet voorgesteld. Graag verneem ik waar het misgaat. Dat de notarissen het druk hebben zal best een reden kunnen zijn dat men niet direct een offerte kan uitbrengen, alhoewel de vraag niet zo complex is en in mijn ogen in een standaard en vaststaand tarief zou moeten vallen. Een kort antwoord wanneer en of ik iets kan verwachten lijkt mij toch wel wenselijk. Met vriendelijke groet, A.C. Sonneveldt
Beste heer Sonneveldt, Dank voor uw bericht en opmerkingen. De notarissen op onze website reageren in de regel binnen 2 werkdagen op een verzoek om offerte. Uw verzoek betreft echter een aanpassing in de kamer van Koophandel die u, bij navraag aldaar, zelf via hen kunt regelen. Daar heeft u geen notaris voor nodig. Vanwege drukte is daarom uw vraag waarschijnlijk blijven liggen. Wellicht dat wij u in de toekomst wel behulpzaam kunnen zijn bij het vinden van een notaris. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
Duidelijke offertes gekregen van de diverse notarissen in mijn geval 4
Beste G.J van Zantvoort, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u duidelijke offertes hebt ontvangen van de 4 notarissen. Wij hopen in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn als u opzoek bent naar de goedkoopste notaris in uw buurt. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
Heel makkelijk en snel. Vind het alleen jammer dat het altijd duurder wordt als wat in eerste instantie voorgeschoteld word
Duidelijke website
Beste Gerard, Bedankt voor uw review. Wij hopen in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn als u opzoek bent naar de goedkoopste notaris in uw buurt. Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Snelle reactie van diverse Notariskantoren. Jammer dat sommige kantoren me niet vertelden dat ik voor mijn benodigde document ook (tegen een veel gunstiger tarief) bij de Gemeente terecht kon naar later bleek. Maar goed dat had ik zelf ook eerst beter moeten navragen.
Notaris in Oudewater, heeft nog steeds niet gereageerd.
Beste Wout, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u maar een reactie heeft ontvangen op de aangevraagde offertes. De notarissen reageren binnen 2 á 3 werkdagen. Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Wij raden aan om maximaal 4 offertes aan te vragen, op deze manier vergroot u de kans om meerdere reacties te ontvangen. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
Makkelijk en snel een notaris gevonden.
Beste Karin, Bedankt voor uw review. Wij hopen in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn als u opzoek bent naar de goedkoopste notaris in uw buurt. Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Geen enkele notaris heeft gereageerd, dus dit systeem werkt niet.
Beste Werner, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen op de aangevraagde offertes. De notarissen reageren binnen 2 á 3 werkdagen. Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Wij raden aan om maximaal 4 offertes aan te vragen, op deze manier vergroot u de kans om meerdere reacties te ontvangen. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
Wj kregen na onze aanvraag maar twee reacties van deelnemende notarissen. Nadat is een van de twee had bedankt voor de offerte en heb laten weten dat wij prijstechnisch gezien niet met hun verder zouden gaan, kreeg ik een zeer nare e-mail met uitleg waarom een testament maken een prijzige aangelegenheid is.
Beste Janine, Bedankt voor je review. Op onze website staan niet alle tarieven beschreven, dit omdat er vooraf niet bepaald kan worden wat de notaris kosten precies zijn. Naast de prijsaanduiding staat er onder de vraagteken welk kosten er in het tarief zitten. Wij zouden graag in contact komen met u om dit te bespreken met het notariskantoor. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
goed te zien wat tarieven zijn
Prettig
Beste John, Bedankt voor uw review. Wij hopen in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn als u opzoek bent naar de goedkoopste notaris in uw buurt. Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Snelle service, maar helaas kon de notaris ons niet van dienst zijn. 2 gelijkluidende testamenten pas in april 23
ik heb tot nu toe nog maar een reactie ontvangen van een notaris die spitste de kosten op honorarium testement en h. levenstestament voor een bedrag van 688 euro!!!inclusief btw Goedkoop dus Nee!!!! wordt teveel gesplitst waardoor men verplicht is om minimaal twee testamenten op te laten maken terwijl maar een of twee wensen niet in eentestament opgemaakt wordt Ik ben overigens geen klant bij dit bedrijf
Je krijgt alleen maar offertes met vanaf prijzen. Als je er vervolgens mee verder gaat, wordt de prijs zonder van te voren aan te kondigen meervoudig van de geoffreerde prijs. Bij navraag krijg je alleen maar vage antwoorden.
Beste, Bedankt voor uw review. Op onze website staan niet alle tarieven beschreven, dit omdat er vooraf niet bepaald kan worden wat de notaris kosten precies zijn. Naast de prijsaanduiding staat er onder de vraagteken welk kosten er in het tarief zitten. We horen het natuurlijk graag als die tarieven per onderwerp van prijsverschillen. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Het verschil in prijs voor een testament maakt weinig tot niks uit vergeleken bij de niet “ goedkoopstenotaris “
ik werd door een notaris opgebeld om wat informatie te verkrijgen en er volgden spontaan 3 offertes, die heel goed met elkaar te vergelijken waren
duidelijk en vriendelijke benadering van medewerkers bij het maken van een afspraak
Van de drie opgevraagde offertes heb ik er slechts 1 ontvangen. Ik ben derhalve zelf gaan bellen en een notaris gevonden die flink scherper offreert dan de door mij ontvangen offerte. Kortom: aan mijn verwachtingen (gemak, vergelijkingsmateriaal, scherpe offertes) is in het geheel niet voldaan.
Beste Ernest, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat je niet alle offertes hebt ontvangen. We horen natuurlijk graag als u lang moet wachten op reactie. Wanneer u geen reactie ontvangt, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende nummer: 088-2424611, dan kijken we graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
Goed en offertes en duidelijk
De prijs is zoals vermeld en de reactie van de notaris was supersnel.
Ik heb een afspraak gemaakt
Beste Astrid, Bedankt voor je review. Wij hopen in de toekomst u weer van dienst te kunnen zijn als u opzoek bent naar de goedkoopste notaris in uw buurt. Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
We hebben inmiddels meerdere keren gebruik gemaakt van dit middel. Het geeft snel inzage in kosten en de beschikbare notarissen. We hebben positieve ervaringen ermee opgedaan.
Ik heb op eenvoudige wijze via de website een voordelige notaris gevonden, die ook op korte termijn de werkzaamheden tegen een redelijke vergoeding uitvoerde.
Er heeft van de vijf aangeschreven notariskantoren een kantoor gereageerd. Zij gaven meteen aan geen offerte te versturen via de mail en dat het erg druk is en ze eingenlijk geen tijd hebben. De goedkoopste notaris volgens de website, Kammeraad en van Strijk in Spijkenisse, heb ik persoonlijk benaderd en zij hebben vlot en heel klantvriendelijk gereageerd. Vanmiddag hebben we een adviserend gesprek.
Beste Jacqueline, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat niet alle notariskantoren hebben gereageerd op uw aanvraag. Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen. Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Erg fijn dat u toch contact heeft kunnen krijgen met een notaris uit onze lijst. Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.