Teleurstellend.
Beste Pieter, Bedankt voor uw review. Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Mocht u volgende week nog niets gehoord hebben van de notarissen, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088 24 24 611 Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
De twee notarissen, die ik had benaderd, antwoordden allebei zee vlot.
Beste Geg, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u de offertes snel heeft ontvangen. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
Zie hiervoor
Beste Theo, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u de offertes snel heeft ontvangen heeft. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
Zochten notaris mbt oprichting BV en kregen alleen aanbiedingen van notarissen gespecialiseerd in erfenissen.......
Best Nicole, Bedankt voor uw review. Ik zie in ons systeem dat er een offerte is aangevraagd voor de akte 'testament'. U kan met een ander email adres weer 4 nieuwe offertes aanvragen voor de juiste akte. Mocht u hier niet uitkomen dan kijken we graag met u mee. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopsteNotaris.nl
Gaat zeer snel en accuraat offertes
prima service waarbij je echt geld kan besparen!
Het is eenvoudig om offertes aan te vragen
De mogelijkheid aangegrepen om 4 offertes aan te vragen, en na 14 dagen slechts 1 offerte ontvangen, plus 1 maal antwoord dat er geen nieuwe klanten aangenomen werden en er dus ook geen offerte aangeboden werd. Daarnaast 2 maal helemaal geen reactie.
Geen enkele reactie op de offerte aanvraag. Zelf een notaris gezocht via google; uitstekende service en snel geregeld.
Beste Janneke, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen op de aangevraagde offertes. We horen natuurlijk graag als u lang moet wachten op reactie. Mocht u nog geen reactie hebben ontvangen, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende nummer: 088-2424611, dan kijken we graag met u mee. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Werkt zoals het hoort te gaan.
De website is eenvoudig in gebruik en laat je kiezen uit een aantal notariskantoren.
Vergelijking gedaan, gebeld, en geregeld binnen enkele dagen....
makkelijk
De notaris welke als enige reageerde, bied een mooie prijs aan. Maar vergelijkingen ontbreken.
Beste Sean Flanderhijn, Bedankt voor uw review. Fijn dat u de offerte snel heeft ontvangen. Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Mocht u volgende week nog niets gehoord hebben van de notarissen, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088 24 24 611 Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Ik had een vraag uitgezet. Heb slechts 2 antwoorden, waarvan 1 totaal mis, van de 4 notarissen gehoord. Ik denk dat notarissen nog veel moeten leren over de “nieuwe” wereld van nu. Waarin het stoffige beroep volgens mij nog aardig opgeschud dient te worden. Van innoveren en meegaan met de tijd heeft men daar nog geen kennis van helaas.
Beste Lisanne Smit, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u de offertes snel heeft ontvangen. Jammer dat daar een offerte tussen zat die niet naar wens is. Het kan zijn dat de andere notarissen later reageren vanwege de drukte bij de notarissen. Mocht je daar volgende week nog niets over gehoord hebben, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende nummer: 088-2424611. Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Heb alleen offerte gehad .ziet er duidelijk uit
Beste Fons, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Ervaring is in de basis ok, het systeem werkt alleen niet optimaal. Ik kies een notaris en vraag een offerte aan. Vervolgens geeft DeGoedkoopsteNotaris.nl de suggestie om ook bij een andere lokale notaris een offerte aan te vragen. Best een goed idee dus ik stuur mijn aanvraag (en dus al mijn gegevens) ook naar deze notaris om vervolgens alleen een offerte te ontvangen van de notaris die ik zelf al geselecteerd had. Van de ander heb ik tot op heden helemaal niets vernomen. De suggestie is goed maar zorg dan ook dat alle aangesloten kantoren netjes binnen een redelijke termijn een offerte uitbrengen anders heeft het absoluut geen zin.
Beste Peter, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad op onze website. Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Mocht u volgende week nog niets gehoord hebben van de notarissen, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088 24 24 611 Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
M
Medio juli bij vier notarissen een offerte gevraagd. De volgende dag 1 reactie, tot nu, geen verdere reactie
Beste Harm, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u zo snel al een reactie heeft ontvangen. Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Mocht je nog steeds geen verdere reacties hebben ontvangen dan verzoek ik u om contact met ons op te nemen. We horen het natuurlijk graag. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Goede communicatie, snel geregeld. Alles keurig zoals het hoort bij een n notaris
Beste Chris, Bedankt voor uw review. Fijn om te dat u de offertes snel heeft ontvangen. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Waardeloze site ,komen niks na
Beste Carla, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u zo'n negatieve ervaring hebt gehad. Heeft u via onze vergelijker een aantal offertes aangevraagd en daar geen reactie op gekregen? Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Mocht u volgende week nog niets gehoord hebben van de notarissen, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088 24 24 611 Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Eerlijke offertes binnen gekregen, keuze genoeg, en gemaakt!
Beste Ruud, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Mss wel de opgave van de netto aktekosten. Maar als je dan ziet wat er bij komt. 10tje hier 20gje daar etc. Uiteindelijk niet het gevoel dat ik bij de goedkoopste ben aanbeland.
Beste Harry, Bedankt voor uw review. Op onze website staan niet alle tarieven beschreven, dit omdat er vooraf niet bepaald kan worden wat de notaris kosten precies zijn. Naast de prijsaanduiding staat er onder de vraagteken welk kosten er in het tarief zitten. We horen het natuurlijk graag als die tarieven per onderwerp van prijsverschillen. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Als je je zelfs voor het uitschrijven van een hypotheek persoonlijk moet legitimeren en daarvoor moet reizen dan jaagt dat de kosten alleen maar op. Daarom ben ik overgestapt naar de online notaris. Alles geregeld binnen een week voor maar 79 euro. Minimaal 200 euro goedkoper dan bij jullie.
Zeker niet de goedkoopste notaris eigenlijk de duurste Voor een simple verklaring van erfrecht
Beste MC, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat je zo weinig reactie hebt gehad. Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Mocht u volgende week nog niets gehoord hebben van de notarissen, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088 24 24 611 Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.