Ik heb meerdere offertes gevraagd via de vergelijker maar die zijn of niet ontvangen door de notarissen (gaat naar spam), of niet serieus genomen. Tijdsverspil eigenlijk
Beste M. Bedankt voor uw review. Dat is vervelend om te horen. Wij horen natuurlijk graag wat er gebeurd is en verzoek je daarom contact met ons op te nemen. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Vlot de offertes
Beste Rob, Bedankt voor uw review. Fijn om te dat u de offertes snel heeft ontvangen. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
De notarissen die als goedkoopste beschreven staan zijn absurd duur, ruim 209 euro duurder dan als ik zelf ga zoeken.....
Beste M., Bedankt voor uw review. Op onze website staan niet alle tarieven beschreven, dit omdat er vooraf niet bepaald kan worden wat de notaris kosten precies zijn. Naast de prijsaanduiding staat er onder de vraagteken welk kosten er in het tarief zitten. We horen het natuurlijk graag als die tarieven per onderwerp van prijsverschillen. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Beste P. Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Goed geregeld en niet duur
Beste Anja, Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat het u allemaal is bevallen. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Makkelijk de goedkoopste vinden
Beste Linda, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Direct offerte via de e mail. Goede afwikkeling. Wij waren erg tevreden.
Beste Christel, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat het allemaal zo snel in orde is gemaakt. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Goed verlopen.
Beste Gwen, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Sommige notarissen gaven aan geen capaciteit te hebben, dan zouden ze niet naar boven moeten komen. Van sommige notarissen hoorde ik helemaal niets. Uiteindelijk wel een notaris gevonden langs deze weg.
Beste Edwin, Bedankt voor uw review, Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Vandaar dat er zo nu en dan langer de tijd overheen gaat. Mochten wij nog iets voor je kunnen betekenen, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088 24 24 611 Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Offertes liggen hoger dan de vermelde bedragen die vermeld worden op de site.
Beste van der Wal, Bedankt voor uw review. Op onze website staan niet alle tarieven beschreven, dit omdat er vooraf niet bepaald kan worden wat de notaris kosten precies zijn. Naast de prijsaanduiding staat er onder de vraagteken welk kosten er in het tarief zitten. We horen het natuurlijk graag als die tarieven per onderwerp van prijsverschillen. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Let op. De notaris probeerd soms geem rekeninh te houden met de aangeboden offerte. Goed controleren!! Ligt niet aan deze website.
Beste Jan, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze website. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Met deze website kon ik al snel mijn gewenste testament opstellen
Beste Corne, Bedankt voor uw review. Fijn dat het zo snel gelukt is om alles in orde te maken. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Laagdrempelig
Beste Peter, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Twee offertes opgevraagd. Deze snel ontvangen en direct een keuze van notaris gemaakt
Beste Harry, Bedankt voor uw review. Fijn om te dat u de offertes snel heeft ontvangen. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Notaris in Brunssum was top !!
Beste Peter, Bedankt voor uw review. Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Mocht u volgende week nog niets gehoord hebben van de notarissen, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088 24 24 611 Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
duidelijk, gebruiksvriendelijk
Beste Karst Ahrens, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Ik kreeg snel de laatste prijs te zien. En bij een top notaris, in de buurt. Ik gebruik de site vaker!
Beste Cornelis, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Al binnen 2 weken een afspraak gemaakt. De wensen zijn in 30 minuten duidelijk gemaakt en al na een half uur is het concept beschikbaar. Eventuele correcties zijn in 20 minuten verwerkt en daarna kan de akte worden getekend en is deze beschikbaar voor de cliënt. Geweldig!!
Beste Harry, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te horen dat het allemaal zo snel in orde is gemaakt. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Binnen 5 minuten een geschikte notaris gevonden en op dezelfde dag nog een offerte gekregen.
Beste Piet, Bedankt voor uw review. Fijn om te dat u de offertes snel heeft ontvangen. Wij helpen u graag in de toekomst weer met een goede vergelijking! Met vriendelijke groet, Team DeGoedoopsteNotaris.nl
Ik heb maar 1 reactie gehad
Beste C., Bedankt voor uw review, Doorgaans reageren notarissen binnen 2 á 3 werkdagen Op dit moment hebben de notarissen het erg druk. Mocht u nog steeds niets gehoord hebben van de notarissen, neem dan telefonisch contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 088 24 24 611 Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Eenvoudig meerdere offertes kunnen opvragen zonder tijdrovende telefoongesprekken met notariskantoren. Eenduidige vraag resulteert in vergelijkbare offertes die snel worden verstrekt.
Via de website gemakkelijk een notaris te vinden. Ook het aanvragen van een offerte verliep snel.
Van de diverse prijsopgaven zie je dat er ook veel prijsverschil is. Het is zelfs dat er ook een kantoor bij zat die niet eens mijn leventestament kan/wil uitvoeren. Heb dus ook nog geen keuze gemaakt.
Beste Herman Broers, Bedankt voor uw review. Op onze website staan niet alle tarieven beschreven, dit omdat er vooraf niet bepaald kan worden wat de notaris kosten precies zijn. Naast de prijsaanduiding staat er onder de vraagteken welk kosten er in het tarief zitten. We horen het natuurlijk graag als die tarieven per onderwerp van prijsverschillen. We zijn bereikbaar op: 088 2424611 of via [email protected] Mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen dan kunt u ons ook bereiken op bovenstaand telefoonnummer. Met vriendelijk groet, Team DeGoedkoopstennotaris.nl
Ik kan niks negatiefs benoemen. De personen waarmee ik te maken had waren zeer vriendelijk en correct. Ik ben goed geholpen en ook best snel. Aanrader.
Beste Angelique, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
de notaris is vriendelijk en legt goed uit
Beste Diana, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij helpen u graag in de toekomst ook aan een duidelijke vergelijking. Met vriendelijke groet, Team DeGoedkoopstenotaris.nl
Herengracht 166
1016BP Amsterdam
Al ruim 20 jaar vinden consumenten via onze website de goedkoopste notaris door het opvragen van offertes bij meerdere notarissen. Zo kunt u gemakkelijk de service en tarieven van notarissen vergelijken voor uw specifieke situatie. Vraag offertes op! Vergelijk! en Bespaar! U kunt hier het vergelijken van notarissen op onze site beoordelen. De offertes worden u in de regel binnen 2 werkdagen per mail toegestuurd. Feedback op de samenwerking met de notaris zelf, kunnen wij helaas niet verwerken.