Snelle en goede levering van mijn bestelde MacuPrime capsules en de goedkoopste bij 123lens

Ondanks de slechte toestand van mijn ogen gedurende vele jaren blijven ze dankzij MacuPrime redelijk goed.

Heel tevreden!

Netjes verpakt en altijd duidelijk wanneer je je pakket kan verwachten. Zeker tevreden!

Goede service snelle levering

Tussendoor steeds update over waar en wanneer het pakketje werd bezorgd. Top. Stevig en goed ingepakt. Leuke attentie erbij. Kortom, ik ben blij met jullie. En met de producten .

Fast delivery!

They delivered this order faster than predicted which was quite nice.

• Você nos recomendaria? sim

Uitmuntend

Snelle en adequate behandeling en levering

Ever Clean Scleral [1x 300ml + 30 tabletten]

Thanks for the fast order and supply.

1,2,3 zo gepiept

Snel, betrouwbaar, goede kwaliteit en uitstekende service, helemaal mijn clubje

Kennismaking met 123Lens kon niet beter.

Mijn eerste bestelling bij 123Lens is correct verlopen. Vlugge levering en interessante prijzen.

Fijne website, gemakkelijk alles te vinden. En snelle service.

Correct, precies, snel

Dank voor jullie goede en snelle service. De spullen zijn mooi verpakt in een mooi op maat doosje (I.t.t. oversized), ziet er verzorgd uit en ik heb het snel geleverd gekregen.

Super webwinkel, betrouwbaar en snel

Fijne winkel. Altijd snel bezorgd. Deze keer duurde het iets langer maar mag geen naam hebben vergeleken met andere winkels. En goede zoek filters en aanbevelingen

Goed en supersnelle kwaliteit

mijn bestelling is snel en perfect verlopen, sneller kan eigenlijk niet! wanneer je de beste artikelen wilt kopen, bestel dan vanaf nu bij 123 LENS!

Nette levering

Het is geleverd op de dag dat doorgegeven was ondanks vertraging van Post.nl. Netjes verpakt.

Goede service, snel bezorgd en voor een scherpe prijs

Fijne service en goed aanbod aan lenzen. Een aanrader!

Top levering!

Keurige benadering en snelle levering.

Snel en duidelijk

Zie bovenstaand

Razendsnelle service

Heldere en duidelijke website waar ik mijn lenzenvloeistof graag bestel! Scherpe prijs en vlotte bezorging.

Ze waren een dag te vroeg geleverd, TOP! Super lenzen!!!

123Lens maakt lenzen bestellen eenvoudig, vakkundig en snel geleverd!

BIj het openen van de site geeft 123Lens een professionele indruk, wat belangrijk is voor het aanschaffen van een gevoelig product als lenzen. Het keuze-en bestelproces is eenvoudig en overal krijg je adviezen te zien, welke de keuze en bestelling makkelijk maken (en informatief is!). Betaling eenvoudig te doen bij de gebruikelijke belaalopties. Overigens waren de lenzen binnen één dag binnen! Fijne ervaring. alex

Steeds recht erop.

Altijd topservice!

Ik bestel mijn lenzen vaak op het laatste moment, maar ze denken echt met me mee en zorgen ervoor dat ik ze zo snel mogelijk in huis heb. Altijd tevreden met de kwaliteit en de service. Een echte aanrader!”

Vlotte levering, duidelijke communicatie omtrent verzending en bezorging

Heel fijn product gekocht voor een concurrerende prijs! Vlotte levering, precies zoals aangegeven op de website

Zeer correcte en stipte service aan de beste prijs

Snel geleverd en product naar verwachting

Het product binnen een dag in huis en was precies zoals omschreven. Leuk de extra kans op shoptegoed ;)

James Wattstraat 3

2809 PA Gouda

Over 123Lens

Online verkoop van contactlenzen, contactlensvloeistoffen, oogdruppels en aanverwante artikelen.