123 lens is geweldig in keuze, betrouwbaarheid en service!

Ruime keuze En zeer goede service

Uitstekende en snelle levering.

De website is duidelijk en responsive en de levering van de lenzen snel en prima in orde.

Gemak

Binnen een dag mijn nieuwe lenzen in huis tegen een scherpe prijs, handig verpakt in brievenbus formaat !

Makkelijk bestellen

De website werkt goed en de prijzen zijn prima.

Goedkoop, duidelijke site, ruime keuze, goede en snelle bezorging.

Netjes en snel bezorgd

Duidelijk om de goede sterkte te bestellen

Snelle levering voor een goede prijs

Producten op de site zijn snel gevonden. Rijden smijt bestelling zag ik ook dat ik een tweetal producten gratis kreeg. Als je het gratis product niet wil, dan kreeg je 1 Euro korting. Super.

Snelle levering en perfecte kwaliteit lenzen

Omdat ik -aan 1 oog- zo goed als blind ben geraakt door het dragen van een zachte contactlens was ik erg sceptisch om deze online te kopen. Mijn specialist heeft met mij gekeken welke lenzen het beste bij mij past. Uiterlijk ben ik deze online gaan bestellen het scheelt bijna 2/3 aan kosten!

Altijd snelle correcte levering

Ik bestel nu al geruime tijd bij 123-lens. En dit bevalt uitstekend. Altijd een snelle replai op mijn bestelling. En keurige levering in een zeer goede verpakking. Daarom kan ik 123-Lens ook zéker aanbevelen.

makkelijk en snel lenzen besteld.

Makkelijk en snel op recept aan lenzen gekomen.

Geweldige lenzen verzending ook prima

Mijn samenvatting van mijn ervaring is positief

In elke opzichten ben ik tevreden

Nice shopping experience!

Quick deliver and good quality of the products!

Vlotte levering

Al jaren bestel ik mijn lenzen en vloeistof bij 123lens. Ze hebben veel keus, scherpe prijzen en een snelle levering. Wat wil je nog meer?

Snelle goede levering

Goede ervaring

Super service

Kwaliteit van de lenzen zijn prima

overzichtelijke site, goede prijzen.

Ging vlot. De korting was leuk.

Altijd top, al vele jaren een tevreden klant

Ooit, ruim 10 jaar geleden, een setje biofinity zuurstof doorlatende lenzen gratis geprobeerd, sindsdien blijf ik trouw aan biofinity en ook aan 123lens als leverancier.

Zeer tevreden over 123Lens !!!

Zoals al vaker mijn lezen vloeistof besteld. Ook deze keer, nu met gunstige aanbieding, wederom snel geleverd en keurig verpakt. Dank jullie wel voor de fantastische service! Tot de volgende keer. Fijne dag !

Goede prijs en snel geleverd

Ik bestel regelmatig bij 123 lens. Lenzenvloeistof veel goedkoper dan in de winkel. Snelle levering en ik kan ook aangeven dat ik het pakket bij een pakket automaat kan laten bezorgen. Prima service!

Gemakkelijk en overzichtelijk + vlotte levering.

Gemakkelijk en overzichtelijk site en veel goedkoper dan in België. Vlotte en correct levering. Goede service

Snelle en goede servies

Snel en goedkoop

Absoluut de laagste prijs zoals ik 123 ken

Zeer fijne ervaring met deze site!

Met bestellen is alles heel overzichtelijk ingedeeld. De keuzes zijn snel gemaakt, het bestellen gaat ook snel en gemakkelijk. De verzending verloopt altijd vlekkeloos en de updates zorgen ervoor dat ik precies weet wanneer een pakketje wordt bezorgd. De producten zelf zijn ook heel goed, de verpakking is netjes. Kortom: ontzettend tevreden met deze site, de producten en de service, echt een aanrader!

James Wattstraat 3

2809 PA Gouda

Over 123Lens

Online verkoop van contactlenzen, contactlensvloeistoffen, oogdruppels en aanverwante artikelen.