Pluspunten
Goede prijs en snelle levering. Ook in deze drukke decembermaand
Pluspunten
Lenzen worden snel verzonden. Tot nu toe klopte het geleverde altijd met het geleverde. Groet Gerard
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en product zoals verwacht. Prima verpakt. Zeer concurrerende prijs t.o.v. andere internet lensaanbieders.
Pluspunten
Snel en vlot geleverd.
VerbeterpuntenEen afhaalpunt van Postnl. In België?
Pluspunten
Duidelijk proces en goede verpakking.
VerbeterpuntenDe bestelling kwam een dag later dan aangegeven. Een beoordeling is pas mogelijk als het middel in gebruik is. Dat duurt bij mij nog wel even.
Pluspunten
Pluspunten
snel verzenden
VerbeterpuntenLenzen zeer slecht, zeer dun en gaan snel stuk. voor mij geen lenzen meer via 123 lens.
Pluspunten
Goedkoop, snelle levering en nooit problemen. Losse stuks in de verkoop zodat eens een andere merk geprobeerd kan worden.
Pluspunten
Duidelijke informatie over de producten, levering zoals toegezegd ook voorzien van informatie daarover.
VerbeterpuntenZou ik zo niet weten. Zo blijven leveren.
Pluspunten
snel en gemakkelijk
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA