Een echte lifechanger voor mii!

Ik kon nooit lenzen dragen omdat het gewoon te prijzig was voor mij.. sinds ik lens 123 ken kan ik eindelijk na al die jaren niet goed zien, weer goed zien er ging een nieuwe wereld voor me open nu ik alles kan zien❤️

Goedkoop en snelle levering

Goedkoopste op internet en snel geleverd via bol.

Snel en betrouwbaar

Zoals gewend een snelle levering en alles was in orde, bedankt!

Al 40 jaar fijne goede ervaring met Lens.

Zoals bovenstaande . Nog nooit ergens anders geweest. Goede en plezierige service.

Voorals nog in orde, benieuwd naar de bestelling

Het bestelproces ging vlot. Direct gevraagd om de site te beoordelen… best apart aangezien je als klant het product nog niet hebt ontvangen.. Ben dus benieuwd naar het product als ook de bezorging…

Prima product, goede communicatie, heel snel geleverd.

Keurig verpakt, zeer goede communicatie over - gewijzigde- levering. Snel bezorgd

Snelle levering en heel goed verpakt.

Prima webshop!

Goed georganiseerd, vlot en ik ben zeer te spreken over Systane ultra, de hydraterende oogdruppels. ( het groene doosje) Sinds ik deze gebruik dragen mijn lenzen veel beter!

Snel bezorgd!

Verbaasd over de snelle levering!

Snel en correct

Maakt gebruik van beste postbezorging

Handig

Makkelijk te bestellen, snel thuis!

Snelle levering, duidelijke communicatie en goede prijs. Aanrader.

Kan lenzen bestellen wanneer ik wil, krijg regelmatig aanbiedingen door gemaild en ze zijn betaalbaar.

snelle service

altijd korting

Fantastisch!

Overzichtelijke website, goed service, snel geleverd en betaalbare top lenzen! Echt een aanrader!

Ruim aanbod, scherpe prijzen en snelle levering

123Lens biedt een uitgebreid aanbod, scherpe prijzen met staffelkorting en snelle levering. Toen de levering vertraagd werd door PostNL kreeg ik hier snel en duidelijk bericht over van 123Lens (en niet van PostNL).

Goede prijs, snelle levering !

Goed overzichtelijke site winkel, mooie aanbiedingen, goede prijs deals bij meedere bestelling en een snelle nette levering.

Goede en snelle levering

Super snel verzending

Elke keer dat ik bestel komen de pakketten heel snel aan, in minder dan een week. Ik Ben helemaal tevreden met de service en de producten

Super service!

Gisteren na de middag besteld vandaag pakket reeds ontvangen! Super snel! Goeie prijs! Een volgende bestelling volgt zeker!

Geweldig vandaag besteld morgen in huis.

Wat ik hierboven al zei geweldig correct bezorgd.

Snelle service!

Ik ben al jaren tevreden klant bij 123lens. Ze leveren snel en geven leuke korting bij herbestellen.

Super makkelijk

Even aanklikken en het is zo geregeld. Duidelijk uitgelegd wat je moet doen ook

Snelle verwerking! Top!

3 James Wattstraat