Snel, betrouwbaar, goede kwaliteit

Perfect!

Goede service Snelle levering

It works!

The delivery is fast and the service is professional. Have ordered several times, and never had an issue. Recommended.

Veel keus en betaalbaar

Veel keus en betaalbaar, snel geleverd zoals beloofd.

Prima verzorgd.

Accurate levering.

Betrouwbaar en betaalbaar

Sinds twee jaar bestel ik mijn lenzen bij 123lens. Aangezien ik mijn sterkte ken, bestel ik mijn lenzen minder vaak bij een opticien. Dit scheelt de helft qua kosten! Voor een oogmeting ga ik wel naar een opticien en bestel die keer dan ook lenzen.

Duidelijke communicatie Prima afhandeling

Uitstekende service

Snelle levering, product wordt goedkoop aangeboden.

Supersnelle levering en goed product

Erg tevreden met mijn aankoop. Veel makkelijker om mijn lenzen in te zetten

Great prices and service

Definitely recommend this website. Everything you need, quick delivery. Great prices and customer support.

Snelle levering en kwaliteitsvolle producten

Altijd snelle levering en kwaliteitsvolle producten.

Eerste keer besteld zeer tevreden

Helemaal top

Snelle levering meestal veel eerder dan aangegeven op de site

123lens is perfect

Goede website, gemakkelijk te bestellen, exact dezelfde lenzen dan ik via op oticiën had masr wel een dtuk goedkoper. Levering ook dik op orde, via track en trace goed op de hoogte gehouden.

Al jaren prima ervaring

Ik bestel al jaren bij 123lens. Altijd snel geleverd tegen een goede prijs. Vaak ook kortingen wat het extra interessant maakt om te bestellen.

Super snel

Ik woon in Griekenland en heb via de contactknop gevraagd of daar ook bezorgd werd. De volgende dag - maandagochtend - meteen al antwoord dat dat kon en wat de verzendkosten zijn. Toch besloten om de bestelling naar familiediner Nederland te versturen en daar was het de volgende dag al Super snel en hecwordt van elke stap op de hoogte gehouden.

Snel en betaalbaar

Goede communicatie en alles voorradig.

Snel en goed!

Super snelle levering en goede service! Was mijn eerste keer bestellen maar ik kom zeker nog terug!

Beste prijs-kwaliteit verhouding

De prijzen liggen lager dan bij mijn opticien en de producten zijn van hoge kwaliteit.

Handige ploppers

Harde lenzen uitdoen is een crime, maar met deze handige ploppers hoef je niet meer aan je ooglid te trekken.

versturen duurt te lang

redelijk

Superfijne oogdruppels

Snel en goed behandeld . PRIMA ZO!

Had dit product snel nodig en dat is tot volle tevredenheid gelukt. Dankjewel

Duidelijke website en goede service

Bestellen was makkelijk en levering snel.

Zeer snel, overzichtelijk en voordelig

Fijne ruime keuze uit kwaliteitsproducten. Zeer voordelig en eenvoudig toegankelijke site.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA