Goed!

Overzichtelijk en snel

Prima, snelle service.

Snelle service!!!

Goede service en razend snelle levering

Altijd goede kwaliteit lenzen voor een lage prijs. Wordt daarnaast super snel grleverc

Super duidelijk allemaal

Geleverd precies volgens afspraak

Duidelijke omschrijving op de site. Eenvoudig besteld en geleverd volgens afspraak. Top!

Mijn ogen voelen met hylo night de volgende ochtend als fluweel

Trekkerige en vermoeide ogen zijn passé!! Ik ben lens drager, heb blauwe, gevoelige ogen en zonlicht is me al snel te veel! Naarmate ik ouder word wissel ik lenzen telkens meer af met het dragen van een bril. Dat geeft me al meer comfort! Maar in combinatie met hylo night ben ik zo happy!

Super goed geregeld

Goed en snel geregeld ben er blij mee

Goedemorgen service

Goede site

Gebruiksvriendelijk en heldere website

Eenvoudig. Leuk en betrouwbaar

Snelle vinden. En snel levering

Topservice

Goede service en snelle levering. Van evt. vertragingen wordt je goed op de hoogte gehouden.

Nog niet alles kunnen ervaren.

Website eerste x gaf wat problemen met laden gegevens. Uiteindelijk werkte het prima!

Fijne website en een zeer deskundige klantenservice als back-up!

Ik had een fout gemaakt bij de bestelling. Hierop belde ik met de klantenservice. Binnen 1 minuut werd ik geholpen en binnen 2 minuten was mijn eigen fout door de klantenservice hersteld. Wat mij betreft uniek om zo snel geholpen te zijn in de huidige tijd.

Stipte en correcte levering, zoals altijd!

Lenzendrager in nood mist met 123Lens nooit de boot

Lensplaza is voor mij altijd de voordeligste keus en geeft goede service

Ik bestel al vele jaren Acuvue Moist daglenzen (binnenkort stap ik over op Acuvue Moist Multifocal). Een keer belde ik omdat een aantal lenzen van Acuvue niet helemaal goed zaten. Bij de volgende bestelling kreeg ik gelijk een aantal lenzen extra, misschien ook omdat ik al vele jaren een tevreden klant was. Dus behalve een altijd scherpe prijs ook een goede service.

Helemaa top

Geen drige ogen meer en erg comfortabel

Helemaal prima!

Ik bestel mijn vloeistof vaak bij 123lens. Het is voordelig en ik heb t snel in huis. Echt super.

Altijd snel met levering en zeer goed

NVT

Snel gevonden

Heldere website gunstige betalingsvoorwaarden met iDeal betaling

Prijs kwaliteit goed

Makkelijke site om te bestellen En de extra korting mooi mee genomen

Altijd netjes verpakt.en mooi op tijd! Ven de juiste lenzen .ik blijf zeker klant bij 123 Lens!!!

Gewoon toppie

Bestelling snel verzonden en alles wat ik besteld had zat er gewoon in. Was blij dat ze hier de goeie zuignapjes voor harde lenzen verkopen want was er al lang naar op zoek.

Zeer snelle service

Snel en duidelijk bestellen en goed overzichtelijk en genoeg keuze kwa betaling

Uitstekende service

Mijn bestelling werd snel geleverd. Ruim assortiment Mijn lenzenvloeistof is hier het voordeligst!

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA