Prima prijs, snelle en nette verzending

De prijs van het product is prima en beter dan elders. Daarnaast is de verzending snel en netjes verzorgd.

Snelle levering. Netjes verpakt.

Ik ben al jarenlang een tevreden klant

De bestelling wordt altijd vlug afgeleverd en op het tijdstip dat wordt vooropgesteld. Nooit klachten gehad en al tientallen jaren klant.

Het ging erg soepel en voor een goede prijs

Prettige website en lenzen waren eenvoudig te vinden. En ook jullie statement dat ik 50% kwijt ben ten opzichte van de opticien, is ook juist. Super !!!

Alles perfect en volgens afspraak

Mijn bestelling is zoals afgesproken geleverd. Netjes verpakt en alles in orde

Easy website en altijd snelle leveringen.

Bestelling is snel te plaatsen. Ook makkelijk om gebruik te maken van de mogelijkheid om zelfde bestelling als vorige keer te bestellen.

Super snelle levering super prijzen

Duidelijke site waarop voldoende info te vinden is. Zeer snelle levering en aantrekkelijke prijzen!

Groot aanbod en dat in een goede verhouding met een lage prijs.

Zeer tevreden qua aanbod en afhandeling

Mindere ervaring tov voorgaande jaren!

Mijn ervaringen waren tot aan 2022 altijd goed, echter dit jaar zijn de leveringen langer geworden en tot mijn verbazing krijg ik nu eind december reinangingvloeistof met precies dezelfde tht datum als afgelopen juni, namelijk oktober 2013.

Fijne gemakkelijke site met leuke kortingen!

Goeie service, snelle bezorging

Altijd als ik bestel is alles op voorraad en is snel in huis. Goed verpakt, nooit een klacht

Super makkelijk en snel!

Levering ging geweldig. Binnen een paar dagen was mijn bestelling er al en ben erg blij met mijn aankopen. Ga hier zeker vaker gebruik van maken!

Goede service, lenzen moeten nog binnen komen en dan kan ik die beoordelen

Lenzen

De lenzen die ik bestel zijn super goed, super snelle levering! Complimenten.

Opti-free zorgt ervoor dat ik mn lenzen met veel plezier draag

Opti-free zorgt ervoor dat ik mn lenzen heel prettig draag.

Goedkoop en meer opties

Ik kan meer producten kiezen met cylinder, goedkoper dan de winkels.

Fijne site om lenzen zelf op te bestellen. Goede prijs en levering van het product.

Snelle levering zonder problemen

Na bestelling snel geleverd als pakketje. Was niet thuis, want kwam zelfs dag eerder dan aangegeven. Kon het bij post.nl punt afhalen. Goed geregeld!

perfecte service en vlotte behandeling

Mooie website met gemakkelijke bestelomgeving

Snelle levering, uitstekend prijs

Top Service!

Makkelijker kan niet, in een paar klikken besteld en betaald. Snelle levering en steeds mooie aanbiedingen.

Veel keuze, snelle levering.

Veel keuze, snelle levering.

Super!!

Ik ben zeer tevreden met 123 lens. Altijd binnen een week thuisbezorgd. En de geleverde lenzen zijn altijd prima in orde. En, niet geheel onbelangrijk, de lenzen zijn zeer betaalbaar.

Fijne makkelijke site , bekijken bestellen hup en klaar

Fijne makkelijke site , bekijken bestellen hup en klaar