Makkelijk bestellen en alles nog op voorraad.

Makkelijk lenzen bestellen en niet duur

Op een makkelijke en goedkope manier heb ik mijn lenzen besteld. Veel goedkoper dan bij de opticien zelfs als je de lenscontrole moet betalen.

Super tevreden

Sinds lange tijd bestel ik al mijn lenzen via 123 lens. Altijd goede service en snelle levering. Aantal maal gebeld met een vraag naar de klantenservice en zeer positief hierover. Verder heeft 123 lens meer dan alleen lenzen, wat heel fijn is. Vooral de steriele oog make-up doekjes zijn top voor lensgebruikers, sinds ik deze gebruik: nooit meer last van mijn ogen, ik kan ze zelfs gebruiken met mijn lenzen in, wanneer ik mijn ogen make up vrij maakt. Systane / Systane Lid wipes ❤️

Mooi adaptief en snelle service en reactie op vraag!

Vandaag weer een bestelling geplaatst. Wordt een mooi alternatief aangeboden voor niet meer beschikbare lenzen. Bij foutieve bestelling in sterkte snel aangepast. Goede Service ! Prijs is trouwens ook altijd in orde! Goedkoper dan de meeste grote ketens.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snel bezorgd

Ik bestel al een tijdje bij deze webwinkel. Gezien ze goedkoper zijn dan bij de opticien en dat ze razendsnel zijn met leveren. De website is ook gebruiksvriendelijk waardoor je vorige bestelling met een druk op de knop weer herbesteld kan worden.

Snelle reactie op mijn bestelling

Een goede service,vandaag bestelt morgen in huis is nog even afwachten

Makkelijk en betaalbaar

Makkelijke website en betaalbaar!!

Goede service voor een heerlijke prijs

Service is goed en prijs is super scherp vergeleken met andere aanbieders.

Correct, efficiënt, zoals het hoort

Altijd snelle efficiënte afhandeling. Ze doen dat wat men vraagt. Een dikke pluim voor hun, nooit geen gezeik. Prima!!

geweldig en zo snel

Ik heb voor de eerste keer 123Lens als leverancier van mijn lenzenvloeistof gekozen en ik blijf!!!

Duidelijke website en snelle service

Je vindt heel snel wat je zoekt, scherpe prijzen en snel in huis

Goede ervaring

Super snelle levering, zelfs in het weekend. Zeker een aanrader om hier te bestellen

Geen contact mogelijk

Ik probeer mijn bestelling te annuleren maar er is geen mogelijkheid om direct een medewerker te spreken of online dit te regelen. Je kan alleen bellen naar een nummer waar niemand opneemt. Of whatsappen waar je geen antwoord krijgt. Voor zo een groot bedrijf vond ik de klantenservice belabberd. Nu is mijn enige mogelijkheid om de artikelen te retourneren na ontvangst wat weer allemaal geld kost. Pffffffffff…….

Snelle levering, duidelijke site

Prettig contact

Er werd snel op mijn mail gereageerd. En deskundig geantwoord. De lenzen werden snel geleverd.

Makkelijk en snel

heel goed

heel goed een zeer snel ---kan weer goed kijken

Fijne lenzen en makkelijk te bestellen ! Heel duidelijk

Snel en makkelijk te bestellen.

Doen wat ze zeggen

Levert op tijd. Prettige website

Totaal overzichtelijk en voordelig

Duidelijk overzicht op wat je wilt hebben, filtering werkt goed, voordelige prijzen en voor ieder wat wils

super snelle service en vlotte bestelling

super snelle service en vlotte bestelling ook voor proeflenzen

Prima klantenservice, goede prijs

Veel keuze en goede prijzen!

Klantvriendelijk en snelle bezorging.

Klantvriendelijk, makkelijk te bestellen en snelle bezorging.

goeie site, je vind direkt van je zoekt!

Ik bestel al jaren bij 123lens en bent helemaal tevreden

Snel en verzorgde levering

De lenzen zitten altijd goed en benber tevreden over de snelle en goede verzorgde leveringen. Website ook fijnnombte bestellen en herbestellen...met nog kortingen ook. Erg blij mee

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA