gewoon goed zonder gezeur..

Duidelijke site met prima info, prijzen lager dan de meeste concurrenten voor het zelfde product.

Uitstekend.

Snelle verzending en goed verpakt. Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ik ben al jaren lid en het is geweldig

Ik ben al jaren lid en elke keer vergelijk ik met andere aanbiedingen van andere opticiens, maar ik kom toch elke keer weer uit bij 123Lens. Ze zijn de goedkoopste en de service is uitstekend.

overzichtelijke website, korting bij meer exemplaren en regelmatig kortingsactie.

Al jaren klant. Snelle verwerking en levering. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar door slim te kopen met meer aantallen en gebruik maken van de regelmatige kortingsactie, kom je voordelig uit. Voor goede kwaliteit en service. Betrouwbaar.

steeds een goede service en snelle levering

Ik bestel al jaren hetzelfde product, dus het is heel gemakkelijk om via een vorige bestelling dit opnieuw te bestellen. Mijn product wordt ook steeds tijdig en snel geleverd wat voor mij heel positief is aangezien ik steeds last minute bestel.

Snel en makkelijk

Heel overzichtelijk en snel bestellen

Via vraag in mail besteld

Mail gestuurd met vraag omtrent soort lens, direct antwoord, super! Gelijk besteld! Geweldige service, dankjewel voor de snelle reactie!

Makkelijk en zo bezorgd. Fantastische website

Ideaal om mijn vloeistoffen te bestellen.

Hoog gebruikersgemak en ruime keuze in de beste middelen voor je lenzen.

Fijne webshop voor lenzen, snel geleverd en goede service

Voor het eerst lenzen besteld bij deze webshop. De klantencontact afdeling heeft mij goed geholpen en geadviseerd. Lenzen kwamen op beloofde tijd aan. Erg tevreden over de kwaliteit. Prima plek om je lenzen en andere oog benodigdheden te bestellen.

Service altijd goed

Fijne lenzen en goede service.

Niks op aan te merken

Positief

Top ervaring

Voor de 2e keer mijn lenzen besteld bij 123lens. Snelle levering, bij vragen is de klantenservice goed te bereiken. De eerste keer vond ik het best wel spannend om lenzen online te bestellen. Hiervoor bestelde ik ze altijd veel te duur bij de opticien en nu betaal ik net de helft van dezelfde lenzen. Ik ben er erg blij mee dat ik 123lens heb ontdekt.

Snel besteld en geleverd

Goede service, fijne kortingen, snelle levering!

Fantastisch en duidelijk

Makkelijk en goede lenzen

Als je weet wat voor soort kenzen je moet hebben is het heel genakkelijk hier lenzen te bestellen. En de lenzen zijn ook goed!

Helder!!!

Goede betaalbare lenzen, van hoge kwaliteit.

super snelle levering

mijn bestelling was binnen 2dg geleverd. super

Efficiënt

Vlotte levering, duidelijke website!

Jullie hebben een gebruiksvriendelijke website en zeer goede omschrijvingen. Gemakkelijk te bestellen en vele betaal mogelijkheden. Zeer aan te raden.

Makkelijk en snel bestellen

Het is probleemloos bestellen en geen verdere problemen met een redelijk snelle levering. Ook het achteraf betalen is een uitkomst.

Prima website, overzichtelijk en snel gevonden wat ik zocht.

Al ruim 5jaar haal ik hier mijn lenzen. Overzichtelijke website en alles snel in huis.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA