Duidelijk website met veel keus

Duidelijke website met veel boeiende informatie en keus uit veel produkten

Lekker gemakkelijk

Het is heerlijk om eens een keer gemakkelijk lenzen te bestellen die ook nog in 2 dagen thuisbezorgd worden. Heb inmiddels bij mijn opticien de ervaring dat het heeel lang duurt voor je bestelling thuis is

Super lens 123 toppy

Super lens en service.

Levering is veel sneller dan ze bij de bestelling aangegeven hebben

Zeer goed!

Goed service, snelle levering en scherp geprijsd.

Snel

Proeflenzen, handige manier om de juiste lenzen te vinden.

Bestellen ging top

Zojuist mijn eerste bestelling gedaan, dat was prima. De rest van het proces nog maar even afwachten, maar ik ga er vanuit dat dat ook goed gaat!

Supersnelle service

Snelle levering, goede prijs, en mijn favoriete merk lenzen.

Excellent, fast and clear

Order process is simple, lots of forms of payments available, clear description and a competitive prices. Will order again from here!

Een keurige en snelle afhandeling van elke bestelling

Eenmaal in het systeem van 123 lens ben je verzekerd van een vlotte bezorging van fijne lenzen

Makkelijk, snel en scherpe prijs.

Makkelijk en snel een scherp zicht voor een scherpe prijs.

Goed en duidelijke site , handig in bestelwijze

Overzichtelijk, groot aanbod, makkelijke manier van registreren. Mooie aanbiedingen.

Snel levering, scherpe prijzen

Prima website en producten, jammer dat nu verzendkosten in rekening worden gebracht

Snel en accuraat geleverd op de afgesproken dag

Bestelling was eenvoudig te plaatsen, en de levering was 100% in orde en volgens afspraak. Goed geregeld dus!

Snelle levering van de juiste producten.

Omdat mijn opticien de al jaren door mij gebruikte lenzen vloeistoffen niet meer kan leveren ben ik op zoek gegaan waar deze nog wel verkrijgbaar waren en toen kwam ik al snel uit bij 123Lens. 123Lens heeft deze nog wel en zelfs tegen een iets lagere prijs. De lenzenvloeistoffen en houders zijn keurig op de beloofde datum bezorgd. Dus ik ga in de toekomst vaker van 123Lens gebruik maken.

5-sterren beoordeling

5-sterren beoordeling

Duidelijke site. Aangeven + sterkte er slim. Kortom helemaal goed.

Duidelijk en snel.

altyd correcte levering

altyd correcte verzending

Voor het eerst dus nog geen ervaring maar naar horen zeggen is het top

De site was heel goed nu hopen dat ze snel binnen komen

Makkelijk

Makkelijk en snel lenzen bestellen

Goede service, heel handig dat je een her-bestelling kunt doen!

Goede prijzen en heel handig dat je je huidige producten kunt her-bestellen zonder de hele webshop door te zoeken

Overzichtelijke site met goede en snelle service

Site is erg overzichtelijk en makkelijk . Na bestelen zijn de lenzen altijd snel in huis zodat je eigenlijk niet zonder hoeft te zitten

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd snel leverbaar

Makkelijk bestellen en snel geleverd

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA