goede service en hoge kortingen

Snel geholpen na een vraag via de mail met een duidelijk antwoord, waarna ik met korting de juiste maandlenzen heb kunnen bestellen.

snelle service en goede prijs

Lenzen snel in huis. Goede prijs. Fijn dat je eenvoudig een herhaalbestelling kunt plaatsen omdat alle gegevens daarvoor reeds zijn ingevuld.

Zeker tevreden

Goede prijs en snelle levering, 2 dagen naar België. Ik ben tevreden.

Altijd snel en goede levering.

Prima aanbieder van oogproducten. Zeer tevreden.

Goede contactlenzen

Goede prijs en service

Vriendelijk..snel..duidelijk..ruim aanbod. Kortom een echte aanrader

heldere informatie

overzichtelijk en heldere informatie omtrent producten

heel goed

Service heel goed, Website hebruikersvriendelijk

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering

Super fijne lenzen en makkelijk te bestellen

Top lenzen

Goede en snelle levering

Snel mijn lenzen in huis zonder teveel gedoe

Super service.

Erg prettige webshop. snelle levering en veel keuze uit verschillende lenzen in diverse prijsklassen.

Het assortiment is uitgebreid. Alle vloeistoffen die mijn opticien voorschrijft, zijn te verkrijgen. En in grotere aantallen te krijgen waardoor de kortingen zich opbouwen.

Prima service, snelle levering

Het is gemakkelijk bestellen en het bestelde wordt snel geleverd. Pakjes passen door de brievenbus wat ook erg gemakkelijk is.

Correcte en tijdige levering

Lensproducten zijn van goede kwaliteit

Proeflenzen

Normaliter bestel ik elders, maar daar bestaat geen mogelijkheid tot het bestellen van proeflenzen. Na wat onderzoek en het lezen van reviews op deze site terecht gekomen en een tweetal proefsets besteld. Ik ben benieuwd! Maar dus erg fijn dat het kan.

Ik ben dus meeverhuisd van Oogproduct naar 123Lens. Website is duidelijk en snel.

Altijd goed

Bestellen is makkelijk en service is goed!

Beetje slordig

Fout artikel ontvangen, gaf enig rompslomp: pakketje terugbrengen (geen auto, dus een winderig wandeltochtje) en de volgende dag wederom thuis zijn om het juist bestelde artikel te ontvangen en postnl een handtekening af te geven.

goed service voor goede lenzen

al jaren lenzen van 123lens, helemaal prima

top!

makkelijk te bestellen,duidelijke webshop!

Alles ging gemakkelijk!

Alles verliep zoals het moest. Van bestelling tot de lenzen in doen. Top service!

Altijd goede levering

Scherpe prijs en prima levering. Dik tevreden!

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA