Gewoon in 1 woord Prima!

123Lens heeft een ruim assortiment, duidelijke omschrijvingen en eerlijke prijzen. Snelle levering dus gewoon een webshop zoals het hoort! Ik ben zeer tevreden en blijf lekker bestellen!

Snelle goede levering! Top!

Al verschillende keren lenzen en lenzen vloeistof besteld! Snel en zorgvuldig geleverd!

Lenzenvloeistof gekocht

Zeer scherp geprijsd, en een prima nieuwe klantenkorting. Een aanrader dus!

Goede snelle service en kwaliteit

Prima!!

Super snelle levering! Aanbevolen!

Betrouwbaar

Snelle levering en goede communicatie

quick delivery, great service and price

Very easy to order new lenses, great price and really fast delivery despite the holidays

Altijd goed

Snelle levering, goeie prijzen!

Al jaren troew aan 123 lens

Goed product, goede prijs, goede service

goede service, oprijd geleverd, in al de jaren nooit ontevreden geweest

heel goed, geen problemen. alles zoals het hoort

prima service

makkelijk via internet lekker thuis bezorgt

Gewoonweg geweldig

Wordt op tijd bezorgd, zonder problemen

Overzichtelijk en gemakkelijk

Ideaal om je laatste bestelling snel opnieuw te kunnen orderen! Prijzen zijn zeer marktconform!

Snelle levering, scherpe prijzen

Na steeds googlen wisselen met lenzen bestellen ben ik nu vaste klant bij 123lens. Ze hebben, zeker met een multipack, scherpe prijzen. Ik heb 'n keer gehad dat 1 lens niet goed was. Dit werd heel netjes opgelost door een nieuwe lens naar me toe te sturen.

Toplenzen

nooit problemen met levering/betalingen

Wat je bestel is altijd op tijd geleverd en compleet in orde.

Prima site, en scherpe prijzen

Prima site, maar dat is de meeste aanbieders wel op orde. De specifieke lenzen die ik zocht waren nergens anders zo scherp geprijsd, en daar gaat het uiteindelijk toch om. De levering had wat sneller gemogen (plm.7 dagen) maar dat nemen we dan maar op de koop toe. Als de prijs zo scherp blijft kom ik zeker terug, maar ik blijf altijd vergelijken.

Groot assortiment en snelle levering!

Fijn dat trouwe klanten gewaardeerd worden!

snel en probleemloos

bestellen via site is eenvoudig en overzichtelijk. En....heb je een vraag of probleem dan is deze zo beantwoord. Geen gedoe en transparant.Mooier kan ik het niet maken!

Altijd goede levering. Erg blij met de lenzen

Fijn dat je oude bestellingen steeds kan herhalen

Snel besteld , overzichtelijke site

Bestellen was makkelijk, snel gevonden wat ik zocht. Fijn dat je ook per merk het aantal sterren kunt zien / ervaringen van andere gebruikers. Snelle levering.

Ik heb lenzen op het oog

Ik heb lenzen op het oog...en dan is er maar 1 beste keus. Juist! 123 lens. Ik kijk er altijd naar uit als het pakket weer snel en met korting wordt geleverd.

makkelijk en goed

simpel vinden in ruim assortiment, levering volgens afspraak, lage prijzen

Hoewel ik vanwege droge ogen vaker een bril draag, ben ik al jaren klant voor lenzen en vloeistoffen. De website is overzichtelijk, levering snel genoeg en de prijzen zijn laag . Prima webwinkel.

Al langere tijd zeer tevreden

Snel, makkelijk en goede product informatie.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA