Erg prettig!

Precies de lenzen gevonden die ik bij Specsavers niet meer kon krijgen, voor een betere prijs en gratis thuisbezorgd. Lekker makkelijk!!!

Zeer goed!

Snelle levering, veel keus aan lenzen, voor ieder wat wils!!

Top lenzen

Heel de dag goed zicht en ik merk er niks van dat er een lens in mijn oog zit.

Bestellen via de website is super eenvoudig.

Ik heb al eerder besteld en alle gegevens zijn al ingevuld, zelfs mijn eerdere bestellingen zijn te zien.

Topservice! Supermakkelijk herbestellen en ook de voordeligste online lenzen

ideaal. Vast en vertrouwd product en supereenvoudig opnieuw bestellen. En met de vaste klantenkorting en acties ook nog eens de voordeligste.

Snel en correct

Altijd volgens afspraak

Makkelijke website, compleet assortiment

Mijn vertrouwde opticien houdt ermee op. Dus was ik op zoek naar een nieuwe. Echter niet alle opticiens blijken mijn lenzen te leveren. Aangezien ik erg tevreden ben wil ik graag dezelfde lenzen houden. Bij 123lens.nl mijn vertrouwde spullen snel gevonden en nog goedkoper als bij de opticien.

Snel en goedkoop

Ik heb jarenlang een zeer positief ervaring

Top lenzen en goede leveringen

Topservice + zeer goede prijs

Topservice + zeer goede prijs !

Top winkel

Top winkel voor contactlenzen

Kost in vergelijking met conculega’s

Telkens ik nieuwe lenzen moet bestellen vergelijk ik de verschillende leveranciers en kom ik uit bij 123Lens als leverancier met de beste prijs. Levering altijd zeer correct, maw ik ben een tevreden klant met steeds een helder zicht ☺️

Altijd goede levering van de producten.

Altijd goede levering van de producten.

super fijne site

Makkelijk en snel te bestellen. Overzichtelijke site. Altijd alles op voorraad. Betalen hoe en welke manier je zelf wilt. Ook makkelijk na te bestellen want de gegevens bewaren ze.

Super handig en snel.

Herbestellen is super eenvoudig en de levering is super snel. De daglenzen zijn van topkwaliteit terwijl de prijs laag is. Ik beveel 123lens iedereen die lenzen draagt aan.

Fijn dat de prijzen zoveel lager liggen dan via opticiens.

één woord "TOP"

Super handige website, alles wordt goed uitgelegd! super snelle leveringen altijd! kortom gewoon de beste!

Overzichtelijke website en snelle bezorging!

Het overzicht op de website is heel goed. Snel en makkelijk bestellen. Goede kwaliteit/prijs verhouding. Leuke kortings-acties

Duidelijke site, goede prijs en levering

Duidelijke site, goede prijs en levering

Vlotte afhandeling van de bestelling, ook voor nieuwe klanten

De bestelling is eenvoudig in te voeren en klantvriendelijkheid op de website is goed, duidelijke bestel opties

Fijn dat je hier ook een proefset kan bestellen. Zijn wel duur voor 1 setje.

goede service

goede service

Makkelijk bestellen, snel bezorgd, goede lenzen :)

I have shopped here for 3 years, always get exact order and on time

3 James Wattstraat