Blij dat ze de lenzen hadden die ik graag heb

Vond de lenzen nergens anders meer. Leveringstermijn Ok( 1dag vertraging maar gemeld dus ok)

Prima webwinkel

123 lens levert altijd en heeft een handige tool om te herbestellen. Werkt allemaal ook prima op een telefoon. Daarnaast zijn er vaak genoeg handige kortingsacties.

Snel, duidelijk en compleet

Precies wat je zoekt en snel geleverd tegen een prima prijs.

Makkelijk en snel bestellen

Snel te vinden wat ik zoek en met de juiste omschrijving is de juiste keus zo gemaakt, en snel besteld.

Handig!

Fijn dat je ook l er nzen per stuk kan bestellen om uit te proberen!

Super goed geholpen.

Ik was mijn gegevens kwijt, sterkte etc. Even later een link ontvangen met alle details, helemaal goed.

Toppie geregeld

gewenste product snel gevonden, besteld en geleverd.

Snelle bestelling

Duidelijke website met veel keuze. Ik was gericht op zoek, maar de opties die erbij werden getoond waren ook gelijk goed toe te passen.

Altijd goede lenzen, snel geleverd

Onthoud wat je eerder hebt besteld, goede info over de verschillende soorten lenzen die ze aanbieden. Sinds gebruik daglenzen huismerk geen problemen meer met mijn ogen.

Mooie en duidelijke site, correcte en snelle levering van de bestelde producten

Ik bestel al meer dan 10 jaar mijn lenzenvloeistoffen via 123lens, altijd snelle en correcte levering.

Top service en goede kwaliteit

Heb goede ervaringen met 123lens. Duidelijke website en word altijd keurig bezorgt.

Goede prijs- kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Fantastische service, en snelle levering

"Verhelderend"

Geweldig, kreeg een aanbieding per email van een extra 10% korting op de lenzen, da's service! En altijd snelle levering (enkele dagen terwijl bij anderen de levertijd soms langer dan een week bedraagt). Kortom, en daar komt ie: het 'contact' met 123lens is geweldig en ik betaal me niet 'lens'!

Handige service en snelle levering!

Het is super handig om een oude bestelling opnieuw te kunnen bestellen. De prijs is heel goed. De lenzen worden altijd snel geleverd en als er iets is communiceren ze duidelijk. Ik bestel hier al jaren naar volle tevredenheid!

Prima levering en lekker gemakkelijk

Handige website en snelle levering

Handig om je lenzen te herbestellen en snelle en goede levering

Goeie service en snelle levering

Super service super daglenzen assortiment.

Ik kies altijd daglenzen en ik ben daar erg tevreden over , de service is top de verzending al vaak binnen 1 dag en de lenzen zijn goed van kwaliteit! Kortom blij met 123lens!

Beste online lenzenwebshop

Gemakkelijk herbestellen met een klik en snelle bezorging. Voordelige lenzen, top!

Bestel sinds kort hier maar zeker een aanrader! Snelle en goede service

Zeer goed. Ik bestelde vroeger ook lenzen bij u, maar kreeg last van mijn hoornvlies en moest een bril dragen wat ik echt niet prettig vind. Inmiddels is mijn hoornvlies weer goed en heb ik proeflenzen bij u gekocht. Zo fijn dat het bij u kan, dan kan ik uitproberen eelke Toric lenzen lekkerder zitten. Ik heb links een leeslens en rechts voor veraf. Ik vind u top. Mocht ik 50,00 winnen dan wil ik nog andere lenzen proberen als deze mij niet bevallen Toric lenzen zijn een dtuk duurder dan zonder cilinder. Ik hoop dat ik mag winnen.

Kom makkelijk, goedkoop en snel aan je nieuwe lenzen!

Kom makkelijk, goedkoop en snel aan je nieuwe lenzen! Vandaar de naam 1-2-3 lens, 1-2-3 en het is zo geregeld!

Toric lenzen die ook bij sporten en buitenactiviteiten erg goed draagcomfort leveren

ik draag deze lenzen al jarenlang en heb er nog nooit slechte ervaringen mee gehad. Draagcomfort met computerwerk maar ook buitenactiviteiten is erg hoog.

Fijne website, prima levering

Elk jaar voor de vakantie bestel ik zachte lenzen. Dat is als harde lenzendrager voor sommige situaties prettiger. Mijn gegevens zijn opgeslagen en ik bedenk welke soort ik dit keer kies. Alles is eenvoudig te vinden. Fijne oplossing!

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA