Goede lenzen, goede prijs

Prima lenzen!

Snelle verzorging

Ik ben altijd tevreden met de verzorging van 123Lens

Prima kwaliteit en snel geleverd.

Vooral als vaste klant is bestelling heel gemakkelijk met extra korting. 123Lens levert uitsluitend kwaliteitsmerken, dus daarover geen zorgen.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Na ruim 15 jaar mijn lenzen gehaald te hebben bij een van de bekendere opticiëns, ben ik overgestapt naar het online bestellen van mijn maandlenzen. Kwalitatief merk ik een verschil, in prijs ben ik ruim 30% goedkoper uit.

In 1 2 3 je kwaliteits lenzen in huis

Al sinds jaar en dag bestel ik zonder problemen mijn lenzen. Snelle levering van hoge kwaliteitslenzen. Aanrader voor iedereen die nog nooit bij ze bestelt heeft.

top lenzen

makkelijk in te doen

Nu besteld morgen in huis

Overzichtelijke website en goedkope prudukten

Producten worden snel geleverd. Super service en nette prijs.

Duidelijke website.

Makkelijk te bestellen, en goedkoop.

Al jaren vaste klant

Al jaren bestel ik mijn lenzen hier. Snelle verzending, goede lenzen, diversiteit aan merken, vaak een kortingscode voor extra voordeel en de mogelijkheid om te declareren bij je verzekering ( mits je dat in je polis hebt opgenomen uiteraard!). Ik kijk altijd fris de wereld in

zeer goed

Al vele jaren trouw en tevreden dus graag win ik.

Super kwaliteit en snelle service

Ik bestel nu al jaren hier bij 123lens en ben super tevreden over de kwaliteit...en ook zijn de kosten laag En levering is altijd op tijd en ooit nog wel sneller dan verwacht.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, fijne lenzen

Snelle levering en ruim assortiment

Naar volle tevredenheid de lenzen vloeistof besteld en de volgende dag geleverd. Super!

Al jaren koop ik hier naar tevredenheid mijn lenzen.

Gewoon goed.

Erg fijne site en snel thuis!

Het is makkelijk om je product te vinden en het wordt erg snel thuis bezorgd. Erg blij mee

Overzichtelijk bestelgemak

Wat wil je als je een product online bestelt? Dan wil je snel en gemakkelijk hetgeen vinden dat je nodig hebt. Op 123lens kan dat! Alle soorten lenzen keurig gerubriceerd met de eventuele extra benodigdheden, zoals vloeistof, er meteen bij. Een handige winkelmand en natuurlijk je bestelhistorie zodat je met 1 druk op de knop opnieuw kunt bestellen. Korting door via IDeal te betalen, een bevestigingsmail en daarna track & trace om je order gemakkelijk te volgen. Leuker kunnen we het niet maken....

Pakketje zou geleverd worden, voor thuis gebleven, pakketje niet gekomen.

Gefrustreerd.

Helemaal prima

Blij dat 123lens de Lunelle 70 UV Spherique lenzen + bijpassende vloeistoffen nog verkoopt! Door de mondkapjesplicht ben ik tijdelijk weer lenzendrager geworden, en deze lenzen verdraag ik makkelijk de hele (werk)dag, in tegenstelling tot daglenzen. Aan te bevelen voor lensdragers met gevoelige én droge ogen in droge (werk)omgeving. Snelle en zorgvuldige levering door 123lens!

Snel, en vriendelijk opgelost

Bestal al jaren via 123lens en had een “klacht” opmerking over lenzen die gescheurd waren. Zonder aarzelen kreeg ik direct een week aan lenzen opgestuurd van een ander soort om te proberen, zonder kosten.

Geweldig!

Snelle service, goede deals en altijd de items op voorraad...

Goeie service, snelle levering

Nog geen problemen ondervonden bij een bestelling. Alles is goed geregeld, het is een duidelijke site met juiste informatie over elk type beschikbare lens. Meestal komt de levering ook sneller aan dan voorspeld dus helemaal top!

Makkelijk en snel

Snel en makkelijk te bestellen Prijzen zijn zeer gunstig

Topservice

Na eerdere goede levering had ik onlangs problemen om terug een bestelling te plaatsen,na een berichtje naar 123lens kreeg ik snel vriendelijk antwoord wat ik moest doen om terug op mijn account te kunnen gaan,met deze hulp kon ik mijn bestelling plaatsen,zeer profictionele klantenservice.

Duidelijke website, lage prijzen

Ik bestel regelmatig bij 123 lens. Handig dat je ook proeflenzen kan bestellen. Website is duidelijk, prijzen zijn laag. Bezorgtijd is soms wat lang, maar dit wordt aangegeven zodat je er rekening mee kan houden. Prettig om korting te krijgen als je direct via iDeal betaalt ipv extra betalen als je dat niet doet.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA