Goede lenzen & snel geleverd

Lenzen zijn prima, prima geprijsd en altijd snel geleverd

goede ervaring, ben heel tevreden.

Snel en handig!

Makkelijk te bestellen online, nu hopelijk een vlotte levering.

perfect geregeld!

Altijd levering op tijd van kwaliteitsproducten!

Lenzen voor een uitstekende prijs

Zelfde lenzen als bij de opticien, alleen een stuk goedkoper!

Probleemloos menselijk

Zocht contact èn lenzen haha. Ik wilde graag een kleine aanpassing in de sterkte van het leesgedeelte van mijn multifocale lenzen. Dat is na enig speurwerk van de medewerker ook gevonden. Ben daarvoor best wel even in gesprek geweest, maar men beschikte over veel kennis van zaken. Ook wel zo belangrijk, het gaat tenslotte om je ogen.

Snelle levering en goede prijzen

Fijne website, duidelijke informatie

Overzichtelijke site!

Online bestellen bij 123 is aanmerkelijk goedkoper. Ik betaal ongeveer 60% minder dan bij de opticien.

Prima service!!!

Vlotte levering....goeie website!!!!

Vlotte afhandeling en verzending

na de bestelling te hebben gedaan kreeg ik de bevestiging met de leveringsdatum en dat zijn ze nagekomen. Ook de korting is verrekend!

Makkelijk bestellen van nieuwe lenzen

Doordat ik al vaker besteld heb kan ik heel makkelijk herbestellen, bezorgadres is ook eenvoudig te wijzigen. Bezorging is vorige keren goed verlopen.

Makkelijk en snel

Fijn dat mijn gefevens bewaard blijven. Herbestellen is super. Binnen 2 minuten besteld.

Zeer betrouwbare webshop.

Bestel al jaren mijn contactlenzen bij 123 Lens. Snelle levering en nooit problemen gehad. Kan ik iedereen aanbevelen!

Snelle levering en goede communicatie!

Heel positief! Inmiddels ben ik een trouwe klant en ben van plan dat te blijven.

Snelle levering, goed ingepakte spullen en brievenbuspakketjes

Na bestellen wordt je goed geïnformeerd over de voortgang. De ontvangen spullen zijn goed en stevig ingepakt. Marktconforme prijzen en met combinaties zakt de prijs aardig. Makkelijke site, zeker de moeite waard.

Eigen merk bevalt goed

Ik gebruik de 123 Sensation All-in-one al een tijdje. Prima vloeistof. Lage prijs. En toen ik een keer flessen kreeg waarvan de datum niet al te ver in de toekomst lagen kreeg ik zonder morren andere toegestuurd.

Makkelijk-duidelijk-snel

Prima, geen opmerkingen

Ik bestel al geruime tijd bij 123 lens , vooral als je een account heb is het snel en eenvoudig om te herbestellen

Prima service, snelle levering!

Zeer goed, geen verdere opmerkingen

Goede service, snelle levering, niets op aan te merken

Altijd goed !

Duidelijke website, goede herhaalservice, snelle levering. Ondanks de kortingen vind ik het toch elke keer wel een grote uitgave, dat is het enige minpuntje voor mij persoonlijk. Maar de kwaliteit en de goede levering overtuigen mij toch steeds weer.

Duidelijk en goedkoper dan anders leveranciers

Is goedkoper dan andere leveranciers

Angelina

Mijn extreem droge ogen hebben een relatief vrij dure lenssoort nodig die ik bij 123lens goedkoop kan kopen. Daarnaast ontvang je het pakket binnen een paar dagen in je brievenbus. Goedkoop en snel voor de kwaliteit die ik gewend ben.

Top prestatie

Top prestatie. Direct antwoord, snelle levering, duidelijke webshop.

Snelle goede leveringen voor een super prijs

Goede leveringen. Prijs is ook goed. Verder wordt je op tijd op de hoogte gebracht als je dient te bestellen.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA