Fantastische organisatie

Duidelijke Website, snelle afhandeling van de bestelling, goede producten

Goed product, scherpe prijs en geen verzendkosten!

Ze leveren snel en betrouwbaar een goed product voor een hele scherpe prijs als je er iets meer bestelt en zonder verzendkosten. Wat wil je nog meer?

Fijne website, en bezorging

Voor de 2e keer hier besteld. Fijn om informatie te lezen, wat bij jou wensen past. Nog mooier zou zijn als ik een proefpakket lenzen kan kiezen voor 3mnd. Het prijsverschil is ongelooflijk dan met een brillenwinkel. En dat zonder een abonnement aan te schaffen.

Prima de luxe!

Ging prima

beste online re-seller van lenzen

gewoon heel goed, concurrende prijzen en snelle levering

SUPER! Geweldig service.

Ik ben zeer tevreden met 123Lens. Super snel met levering en geweldig prijs ook dat nog.

Goede site met voordelige prijzen

De producten zijn makkelijk te vinden en een stuk voordeliger dan bij mijn opticien.

Ik krijg altijd op tijd geleverd wat ik bestel en met een goede korting

123lens is DE plek waar ik altijd mijn lenzen bestel.

Altijd makkelijk en snel geregeld.

Fikse kortingen, gemakkelijk en snel. Dat zijn voor mij de belangrijkste pluspunten van 123lens. Ook je vorige bestelling nog eens herhalen behoort tot de gemakken. Voor mijn partner een paar verschillende setjes proeflenzen besteld zodat ze kab kiezen. Gewoon prima service tegen de laagste prijzen.

Snel en makkelijk

Ik bestel mijn lenzen al meer dan 10 jaar bij 123lens.nl en ik ben zeer tevreden!

Snelle service en producten zijn top

Zeer snelle service en de producten zijn gewoon top. Ik raad 123lens aan iedereen

Word altijd goed geholpen mocht er een alternatief zijn word dat altijd keurig voorgelegd. Tot op heden prima bedrijf!!

Eenvoudig bestellen uit breed assortiment

Ik bestel als bestaande klant dezelfde producten en doordat ik de vorige bestellingen weer kan gebruiken bij de nieuwe bestelling, is het met enkele muisklikken voor elkaar

Goede kwaliteit

Snel levering

Snelle en goede levering

Prettige site. Goede uitleg Andere dag geleverd.

niks te klagen

makkelijk te gebruiken, goedkoop en snel.

Super makkelijk bestellen.

Super makkelijk bestellen en heel veel prijsverschil met de opticien.

Snel en goed

makkelijk te herbestellen...

Goede website, maar als je eenmaal je lens gevonden hebt , makkelijk herbestellen

Helemaal perfect

Als je exact weet welke sterkte je nodig hebt, is dit ideaal. Spreekt voor zich en snel besteld.

Super tevreden!

Makkelijke site, gewoon de vorige bestelling herhalen, voordelig en supersnel geleverd. Ik ben al jaren klant.

Fijne klantenservice, goed bereikbaar, goed advies

Snel, simpel en spaarzaam.

Goede internetsite. Makkelijk te gebruiken en supersnel bij herhalingsorder. Daarnaast mooie kortingen, die concurrenten niet kunnen/willen aanbieden. Mvg. P.Stuurman ( ondertussen een vaste, tevreden klant)

Makkelijk, overzichtelijk en informatief

Producten zijn makkelijk te vinden en helder beschreven. Bestellen is zo gebeurt, snelle levering

Fijne webwinkel en snelle levering

Al meerdere malen besteld bij 123lens en vloeistof is altijd snel binnen. Prijs is ook altijd goedkoper dan bij andere websites.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA