Zijn goed

Altijd betrouwbaar

Sinds dat ik lenzen online koop, koop ik ze bij 123Lens en het is altijd goed. Het wordt altijd op tijd geleverd, soms zelfs met een gratis extra'tje. Éen keer heb ik ergens anders besteld omdat het goedkoper was, maar het duurde 2 weken voordat ik iets ontving. Dus ik blijf bij 123Lens.

Overzichtelijk

Vorige bestellingen zijn eenvoudig in te zien en opnieuw te bestellen. Heel handig!

Zeer goede site

De site is overzichtelijk met een Ruim assortiment. Als men twijfelt over lenzen of iets dergelijks dan staan ze voor je klaar om he te helpen. Lenzen worden netjes verpakt en verstuurd, in een dag zijn de lenzen binnen al met al een super site, daarom bestel ik mijn lenzen hier al jaren

Professioneel

Zeer gemakkelijk om te bestellen en prijstechnisch aantrekkelijk

snel en simpel

de volgende dag in huis voor een prima prijs

Super snelle en betaalbare service

Ik bestel altijd mijn daglenzen via 123 Lens, omdat jullie de beste service leveren, jullie website de gebruiksvriendelijkste is en jullie betaalbare prijzen hanteren. Nog nooit problemen gehad dus ik geef jullie met alle plezier een 5 op 5. Doe zo verder!

Klantenservice erg snel en vriendelijk met advies

goede en snelle levering, makkelijk website

alles is heel duidelijk en bestellingen worden vlug en verzorgt geleverd

Wel wat zoeken op de site om de juiste lenzen te vinden. Nu afwachten of ze idd zo snel bezorgd worden als gemeld is.

goed, snel en goedkoop

Ik heb een paar doosjes intensief reiniger besteld en 2 nieuwe zuignapjes voor mijn harde lenzen. De volgende dag geleverd volgens bestelling. Super.

Alle lenzen op voorraad en vervolgens snel bezorgd

Overzichtelijk en compleet aanbod

Gebruiksvriendelijke website en snelle afhandeling.

Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Al meerdere jaren bestel ik hier lenzen, altijd top!

Makkelijk en snel

Zeer gebruiksvriendelijk, aangeboden korting wordt automatisch verwerkt en het aanpassen van gegevens is makkelijk en snel. Ik bestel al jaren via 123lens.

Prima bedrijf

Ik bestel al geruime tijd mijn lenzen via deze site. De levering is altijd vlot en correct. Daarnaast zijn ze voordelig. Aanrader.

keurige site

Keurige site, goed geholpen

Prima site ,en snelle levering

Duidelijke site met goede omschrijvingen van de soorten lenzen. De leveringen zijn snel in goed verzorgde verpakking. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Topkwaliteit voor een topprijs!

Goede service, snelle verzending en een goede prijs!

uitstekend

stipt geleverd

Makkelijk bestellen

Ze zijn nog niet geleverd, maar bestellen ging zeer makkelijk en alles was op voorraad. Dat is bij andere winkels nog wel eens anders.

goed geholpen op de site

Bestel meestal 123 Lens en levert goed en snel en de klantenservice is perfect

Erg goed

Erg goed en snel

Duidelijke website

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen. Veel keuzes en vooral blij met proef orders.

Goed en overzichtelijk

Snel en een goed overzicht van de website

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA