Bestel al jaren mijn contactlenzen bij 123lens. Duidelijke website, makkelijk herbestellen en zeer goede levering

Gemakkelijk, goedkoop en vertrouwd te bestellen

Ik zag in één oogopslag het gemak om te kunnen bestellen, de geboden zekerheid om met creditcard te kunnen betalen en de goede prijs- kwaliteit / kwantiteitverhouding.

Zeer gemakkelijk, gaat allemaal van zelf

Ik zocht nieuwe maand lenzen en dat ging heel fijn bij 123lens. Raad de website zeker aan.

Super webshop

Goed en snelle levering, nette prijzen!

Altijd gemakkelijk en snel

Ik bestel mijn lenzen hier al paar jaar, ben zeer tevreden over hoe gemakkelijk ik kan herbestellen. Ook ben ik erg blij met dergelijke kortingen.

snelle en prima service

altijd correct, en altijd goede service!

Wat een overzichtelijke site!

Blij dat ik zo kan besparen op een noodzakelijke uitgave en dezelfde kwaliteit krijg geleverd.

Alle lenzen op een rij. Geweldig

Ik ben altijd op zoek naar de juiste lenzen en wissel van gekleurd, naar dag- of maandlezen. Hier kan ik alles in 1 keer vinden en bestellen. Super!

Altijd perfect

Krijg altijd wat ik bestel. Snelle levering. Goede producten.

Makkelijk en snel.

Bestellen, betalen en ontvangen. Kan het beter? Dacht het niet. Gewoon TOP.

Als je bestelling heb gedaan krijg gelijk een mail binnen 5 werkdagen binnen

Makkelijk, snel en voordelig

Sinds 1,5 jaar bestel ik mijn lenzen via 123lens en ik ben heel tevreden. Hetzelfde merk als bij mijn opticien, maar dan goedkoper.

had net weer een ingewikkelde vraag, en is weer zo super opgelost

in 1 woord geweldig

Prima.

Levering altijd eerder dan de aangeven datum. Ruime keus tegen voordelige prijs.

Flawless experience!

Bestelherinnering werkt perfect!

Prijs kwaliteit is prima

Nooit geen problemen met levering, kwaliteit is ook goed!

In 3 stappen geregeld!

Bij 123Lens vind ik wat ik nodig heb. Al jaren draag ik de lenzen van eigen merk en ze bevallen prima! Makkelijk na te bestellen en super snel in huis! 1 Klik op de lenzen 2 Reken af 3 Snel in huis Hoe makkelijk kan het zijn?

Goed!

Veel keuze en snelle levering!

Fijn en snel

De producten zijn goed en duidelijk omschreven wat fijn is om een goede keuze te maken. De levering is zeer snel, altijd netjes op tijd binnen.

Goede prijs

top! al jaren klant

Al jaren klant! duidelijke communicatie en leveren erg snel!

Simpel en goed

Simpel (her)bestellen en in een keer goed afgeleverd. En tegen goede prijzen. Zoals het hoort dus. Met elke keer een gratis product.

Snelle correcte levering

Ze houden me goed op de hoogte ik kan makkelijk bestellen en er zijn leuke aanbiedingen op zijn tijd!

snelle service en overzichtelijke site

Al jaren bestel ik bij 123 lens : Het is een overzichtelijke site , je wordt geattendeerd op kortingen en eerdere bestellingen zijn tevens inzichtelijk 1 keer verkeerde lenzen gehad , die scheurden , kreeg ik mijn aankoopbedrag retour

Super makkelijk en snel in huis

Al een aantal jaren vaste klant. We wonen toch iets verder weg van een opticien winkel dus dan is 'vandaag bestellen, morgen in huis' super makkelijk. Zodra de laatste fles in gebruik is bestel ik opnieuw.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA