Wij hebben echt uitstekende ervaringen met deze online service Vriendelijk,efficiënt,goede kwaliteit en redelijke prijsstellingen Wij gebruiken deze Service al jarenlang met grote tevredenheid

Snelle levering, prima prijs.

Snel en correct geleverd, tegen een prima prijs.

Goed. Maar bezorging mag wat mij betreft sneller. Deze opmerking zal de winkans vast niet verhogen LOL. Maar winnen doe ik sowieso toch nooit.

Snel geleverd en goede prijs

Zoals altijd snel geleverd en concurrerende prijs, belangrijk bij dit soort producten. Tevens laatste nwe versie geleverd, dus goede omloopsnelheid.

Top product

Heb bij meerdere opticiens geprobeerd lukte niet en mijn zoon zei mama probeer 123lens en het was zonder controle bij jullie perfect Kijk goed de wereld in met jullie lenzen

Top spullen

Snelle levering altijd goed

Snelle geleverd

Super snel geleverd, netjes verpakt.

Snel en goede prijs

Snel binnen Goede prijs voor de producten

Altijd goed verzorgd

Netjes bezorgd, op tijd, kwaliteit, goeie informatie

Duidelijke site en een snelle levering.

Indien een product niet snel te leveren is krijg je hier keurig een melding van en de knop direct herbestellen werkt super. Snel weer klaar!

Vlotte site en bestelling

Handige site en bestelling kwam vlot toe.

super

Super snelle en vlotte levering

goede lenzen en een snelle levering

de soft lenzen van Bausch en lomb zijn de enige contactlenzen die ik verdraag. Ik heb al meerdere uitgeprobeerd, maar van andere merken krijg ik hoofdpijn. Bedankt voor jullie snelle levering en voordelige prijzen!

Elke maand is de bestelling op tijd, word ik goed geïnformeerd en ben ik een heel tevreden klant :)

Heel goede klantenservice

Ik had wat problemen met de lenzen (snel stuk) en wist niet goed wat de oorzaak was. De klantenservice deed een paar suggesties. Men stuurde als service tot tweemaal toe gratis lenzen en de laatste keer ook een flesje oogdruppels. Uiteindelijk is het probleem dankzij de adviezen opgelost. Grote klasse..! Ik blijf klant bij 123Lens.

Snelle levering en fijne klantenservice

Contact met klantenservice was erg prettig. Goed persoonlijk advies gekregen. En heel handig dat je ook 1 lens kan bestellen om sterkte en merk uit te proberen.

Snelle en persoonlijke service

Levering was snel, medewerkers goed bereikbaar en vriendelijk

De goedkoopste voor lenzen

Heel goede service, veel merken lenzen. Vaak mogelijk om een proefset te proberen

Goede service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Goede service en snelle levering !

Betrouwbaar.

Als vaste klant koop ik altijd bij 123 lens. Betrouwbaar en de lenzen zijn van goede kwaliteit

Telefonisch contact is snel en heel behulpzaam. Prijzen zijn goed

Snelle levering, goede prijs

Bestellen gaat makkelijk, bezorgen gaat snel en producten zijn goed!

Correcte behandeling

Correct b snelle behandeling en verzending. Alleen post nl is een probleem. Die leveren niets af op het thuis adres mar naar een ver weg afhaalpunt. Helaas

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA