Snel en goed

Makkelijk bestellen en snel I n huis. TOP

Supersnelle levering, en dat in de kerstweek!

Fijn om mijn contactlens vloeistof zo snel in huis te hebben!

Ben zeer tevreden!

Heb een bestelling gedaan,heb mijn bestelling gekregen +een cadeau. En dat in een snelle bezorging. Ik ben zeer tevreden.

In een woord goed

Gemakkelijk te her te bestellen van laatst besteld product. De bevestigde levertijd klopt precies, meer heb je niet te wensen !! Ga zo door

Uiterst positief, direct een goed antwoord op een vraag en goede prijs.

Bestel al 12 jaar mijn lezen bij 123Lens en heb als die tijd uitsluitend positieve ervaringen. Goede service, snelle levering en een redelijke prijs.

eenvoudig besteld en snel geleverd

eenvoudig besteld en snel geleverd

Goed geregeld

Voor het eerst nieuw hier. Bestelling ging vlekkeloos

Veel keuze, prima prijs...

Heeft veel keuze in producten, alle merken etc.... alles tegen een scherpe prijs. Mis alleen nog betaling via AMEX. :(

zeer tevreden!

snel geleverd, goedkoop, en super lenzen.

Eenvoudig bestellen en snelle levering

Eenvoudig zoeken, ruim assortiment en snel geleverd.

Groot assortiment snelle levering

Ik vind het fijn dat ik eerst een pakketje proeflessen kan bestellen om te kijken of ze bevallen waardoor ik meerdere mensen kan proberen top. Goede service

Ruime keuze, goede prijs

Ruim assortiment. Vloeistof voor een goede prijs en snel geleverd.

123Lens; een zeer goede korting en snelle levering

Mooie black Friday korting ontvangen en bezorging reeds de volgende dag

Geweldig!

Snel en makkelijk besteld , snelle levering

Lenzen wel goed, maar afhandeling niet.

Met slechte afhandeling bedoel ik dat de bestelling via sponsorklicks is gegaan. Dit zou inhouden dat er een percentage van je aankoop naar het goede doel van jou keuze gaat, in mijn geval een voetbal vereniging in Rotterdam. AGE-GGK. Volgende bestelling maar ergens anders proberen.

Gewoon super!

Goed, snel en goedkoop!

Makkelijk te bestellen en snel In huis

De artikelen waren goed verpakt en de levering is snel en goed verlopen

Snel geleverd, netjes verpakt, wel zou handig zijn als je bezorgtijdstip kon aangeven

Keuze in tijdstip bezorging kunnen maken zou de score naar 4 sterren gaan.

snellen en correcte levering

De bestelling wordt altijd goed en correct geleverd

Snelle levering!

Top service! Snellere levering dan verwacht. En ben erg blij met de contactlenzen

Fantastisch !

Prima en overzichtelijke website en snelle levering. Kortingscodes zijn altijd welkom dus die mogen ze blijven sturen !

Snelle levering super

Snelle levering, goede site

De lenzen had ik snel binnen, drie dagen eerder dan de afgegeven datum. Site net veel nuttige informatie.

Duidelijke website, snelle verzending en top assistentie!

Mijn bestelling werd door PostNL al na twee dagen weer weggehaald bij de afhaallocatie en teruggestuurd naar 123Lens. Gebeld naar 123Lens, daar zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en het pakket is onmiddellijk weer naar de afhaallocatie gestuurd. Top service!

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA