Duidelijke website, snelle verzending en top assistentie!

Mijn bestelling werd door PostNL al na twee dagen weer weggehaald bij de afhaallocatie en teruggestuurd naar 123Lens. Gebeld naar 123Lens, daar zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan en het pakket is onmiddellijk weer naar de afhaallocatie gestuurd. Top service!

snel en betrouwbaar

Snel en probleemloos

Altijd makkelijk bestellen. Snel verstuurd.

Snelle levering en goede communicatie als er iets anders is in de bestelling.

Met de kortingsacties is het hier goed om je lenzen en vloeistof tegelijk in te kopen.

Super goed!

Wij bestellen al jaren bij 123lens, bestellen is makkelijk. De bestelling is altijd snel in huis. We zijn zeer tevreden.

Alles is prima verlopen

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ik ben snel en goed geholpen bij het zoeken naar vervangende lenzen voor pearl lenzen

Dé bestemming voor lenzen

Enorm fijne website, met duidelijke prijzen en snelle levering. Mijn lenzen worden altijd geleverd binnen 5 dagen. Let wel op dat er altijd kortingscodes online te vinden zijn en gebruik deze ook zeker! Dat scheelt je toch snel 10 tot 15 euro op de bestelling, als je zoals ik 2x per jaar lenzen bestelt. Ik ben hier voor mijn lenzen inclusief vloeistof zo’n 90 euro per halfjaar kwijt, vele malen goedkoper dan bij de opticien.

Makkelijk nabestellen.Snel geleverd. Handig brievenbus pakket.

Altijd op voorraad en snel geleverd

Altijd snel, goede service, netjes verpakt en snel in huis. Herhaalbestellingsmogelijkheid is erg fijn. Scheelt hoop invulwerk. Ondertussen al meerdere malen, en nu jaren klant van 123lens, en nog geen enkele keer teleurgesteld geweest. Goede kwaliteit, zelfs van het huismerk. Al jaren zeer tevreden.

Goede en snelle levering

Al jaren lang goede service

Snelle, goede levering, en bij vragen vlot antwoord door klantenservice

De levering van de lenzen en lenzenvloeistof is altijd goed. Ook is er vaak korting of een gratis artikel bij de bestelling. Tot nu toe een paar keer iets gevraagd (via de mail) aan de klantenservice, hier werd snel op gereageerd en ook wordt er met je meegedacht. Zo was ik laatst vergeten de kortingscode in te vullen, dus vroeg ik tot wanneer die code geldig was. Kreeg ik een mailtje terug dat ze de korting als nog verrekend had. Super dus.

Snel en goed

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs

Prima lensen

Prima, voor het eerst besteld ipv de opticien. Lensen zitten goed en geen last van.

Duidelijk en juiste levering

Keurige communicatie bij product niet op voorraad. Levering netjes en zoals gewenst ala brievenbuspakket. Dat doen ze vanzelf als t kan

Bestelling en levering snel en goed

Wordt uitstekend geleverd zoals beschreven is en optijd

Prima producten. Zeer goede prijs. Supersnelle levering

Prima producten. Zeer goede prijs. Supersnelle levering

Handig en goedkoop

Duidelijke website, eenvoudig bestellingen plaatsen, snelle bezorging en goede producten! Kortom: ik kom snel weer terug.

Ik ben kei tevreden over bestelling en levering! Actiecode is erg prettig en ...aantrekkelijk!

Goed verzorgd

Altijd netjes verpakt

Snel, betrouwbaar, betaalbaar

Snel en betrouwbaar

Snelle levering en goede service

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA