Prima producten en snel geleverd.

Prima producten en snel geleverd.

goede service en producten

Goede producten en een snelle levering.

Al ruim 15 jaar zeer tevreden!

Al ruim 15 jaar zeer tevreden! Goede service. Daarom blijf ik klant.

Direct leveren heel goed en overzichtelijk

Snel en scherpe prijzen

Snelle levering vd lenzen tegen een scherpe prijs. Door een foute opgave vd lenssterkte direct met 123 lens gebeld. Is direct gecorrigeerd en goed geleverd, dus uitstekende service.

Bezorging goed. Fijne website

Bezorging geheel volgens verwachting verlopen. Wel jammer dat er voor deze bestelling een handtekening nodig is. Wij hebben hier een Bringme box zodat ik nooit thuis hoef te zijn voor een pakketje. Met een handtekening moet dat natuurlijk wel. Website is prima. Herhaalbestellingsmogelijkheid is erg fijn. Scheelt hoop invulwerk.

Prima webshop

Tarieven zijn scherp en levering volgens afspraak.

Snel besteld en goed geleverd

Gemakkelijker om te bestellen de lenzen die ik gewend was en de levering was conform Afspraak binnen 2 dagen

Prima zoals altijd!

Altijd snel, goede service, snel antwoord als je een vraag hebt, netjes verpakt en snel in huis. Al jaren zeer tevreden.

bestelling gaat snel maar dan de levering = totaal is matig

Ik zit nog te wachten op de levering (zonder bericht). Misschien dat het morgen geleverd wordt. Contact zoeken levert een antwoordapparaat op. Het nummer van PostNL op de website is niet correct.

Super snelle levering

Betrouwbaar

Snelle levering top lenzen

Goede service en snel geleverd

Ik had iets besteld en het was heel snel geleverd.

Snel en correct

Doosje mee met de gewone BPost. Gemakkelijk en juist met de 2Tr code.

Prima .geen negatieve opmerkingen

net en correct bedrijf

snelle levering al jaren ervaring correct passende aanbiedingen

Snelle levering, lage prijs!

De lenzen kwamen op de aangekondigde datum en met de 10% korting waren ze goedkoper dan elders.

Goede prijs en zeer snelle levering

Ik heb lenzenvloeistof besteld. Ik wist wat ik wilde en dat het goede kwaliteit was. Op 123Lens heb ik de beste prijs gevonden en de volgende dag had ik het al ontvangen. Prima!

Voelt prettig

Snelle levering en zit comfortabel

Snel, goede kwaliteit

Heel prettig

Snelle en betrouwbare levering.

De bestelling wordt altijd snel geleverd. Zeer tevreden.

Goede prijs en snelle levering

Heel erg tevreden met mijn lenzen bestellingen!

Snel geleverd en eenvoudig vervolgbestelling te plaatsen

Ideaal. Lenzen op? Met 3 klikken heb ik een nieuwe vervolgbestelling geplaatst en de volgende dag liggen ze in de brievenbus.

Oplichters

Proeflenzen besteld omdat ik nieuw ben in de lenzenwereld. Dat ze daar nog €18 voor vragen is belachelijk. Staat er op het doosje vd lenzen ook nog 'not to be sold individually' Oplichters

Snelle levering voor producten die bij mijn eigen opticien duurder zijn.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA