Pluspunten
Pluspunten
Elke bestelling loopt gesmeerd. Afleveren gebeurd snel en prettig met de track en trace van PostNL.
VerbeterpuntenIk zou graag willen dat zij zich hard kunnen maken voor het behoudt van bepaalde lenzen.
Als ik een 180 box bestel verwacht ik een box van 180. Niet 6 boxen van 30 stuks.
Pluspunten
heel positief, je lens voel je niet echt in je oog en dat is heel prettig...
Pluspunten
Prima producten en snel geleverd.
Pluspunten
Goed geregeld, goede webshop, afspraken komen ze na
Pluspunten
Zelfs een dag eerder geleverd dan in eerste instantie was aangegeven. De helft goedkoper dan bij een plaatselijke opticien.
Pluspunten
Zeer snelle levering, past door de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te zijn. 1 van de goedkoopste wat prijs betreft.
Pluspunten
Prima service en goede bezorging.
Pluspunten
Absolute complimenten. Al jaren koop ik mjjn lenzen bij 123 lens. Daarbij ook supergoede service. Zelf had ik plkortingscodeplaats van kortingscode niet ingevuld. 1 Mailtje en meteen een verrekening. Dezelfde dag stond het nog op een rekening. Andere keer lenzen besteld terwijl ik nog had. Meteen gebeld en bestelling werd geannuleerd. Ook bedrag werd direct teruggestort.
VerbeterpuntenGeen enkel
Pluspunten
bedrijf laat precies weten wanneer het product komt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De bestelde lenzen konden niet tijdig verstuurd worden vanwege problemen bij de toeleverancier. Prima mail communicatie daarover en voor de zekerheid werd een setje lenzen eerder opgestuurd. Dit was extra en werd niet van de bestelling afgehaald. Perfecte service!
Pluspunten
Heel goed.
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA