Pluspunten
Snelle levering en mooie prijzen
VerbeterpuntenZou het niet weten
Lenzen niet volgens afspraak op 22 februari geleverd, maar dat is tot daar aan toe. De lenzen kunnen wat mij betreft direct de prullenbak in, want ik krijg ze met geen mogelijkheid in mijn ogen! De zijn zo slap, dat ze aan mijn vinger blijven kleven en niet in mijn ogen te krijgen zijn. Toen dat een keer (na 30x proberen) toch lukte, zat hij dubbel in mijn oog en kreeg ik em er niet meer uit, met alle ellende van dien. De prijs vind ik ook te hoog voor "uitprobeerlenzen". Dit is €40 weggegooid voor mij.
Pluspunten
Snelle levering en goedkoop
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Direct antwoord op je vragen, snelle levering, goeie service, zeer tevreden
VerbeterpuntenEen manier zien te vinden om de ogen op te meten
Pluspunten
Al vele jaren bestellingen gedaan en nooit problemen gehad.
Pluspunten
Snelle afhandeling
Pluspunten
Snel.
VerbeterpuntenLenzen potjes moeten indicatie links echts hebben.
Pluspunten
Producten sneller geleverd dan verwacht dus heel fijn!
VerbeterpuntenIk denk dat de korting bij afname van meerdere stuks nog wel wat hoger kan.
Pluspunten
Snel, eenvoudig nabestellen
Pluspunten
Single verpakkingen
VerbeterpuntenLevering altijd later dan gepland, wordt uitgesteld. Levering nooit binnen een dag verzonden, zoals geadverteerd wordt.
Pluspunten
Prima snelle levering
Pluspunten
Groot assortiment. Goede prijs. Snelle levering
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Eenvoudig bestellen, makkelijk betalen, Goede prijs, snel geleverd.
Pluspunten
VLOTTE NETTE AFHANDELING. PRIMA !
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA