Pluspunten
Snelle levering. Keurig verzorgd, met presentje.
Pluspunten
Een van de weinige aanbieders die van vrijwel alle merken, soorten en types lenzen de mogelijkheid van een probeerset aanbiedt...
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling bestelling
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie. Goed product ook.
Pluspunten
de levering is altijd op tijd
neen ga zo verder.
Pluspunten
Ik koop om de tijd de, relatief wat duurdere, proeflenzen omdat ok dan weer kleine verpakkingen heb die niet zoveel plaats innemen on het badkamerkastje. Nu zaten de proeflessen in een plastic zakje. Wat dan natuurlijk het doel voorbij schiet. Misschien nog 2 kleine lege doosjes opsturen?? Kan dat??
Pluspunten
eerste keer besteld ben zeer tevreden
Pluspunten
Snel, correct geleverd en ook snel antwoord op mijn vraag.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenScherpere acties waardoor jullie attractiever zijn t.o.v. andere bedrijven en de consument niet hoeft te vergelijken of rond te kijken voor betere prijzen.
Pluspunten
goedkoop en zeer snelle service
Pluspunten
Ik vind de betrouwbaarheid op alle fronten bewezen. Prijsvastheid en de aanbiedingen met de kortingcoupons heel plezierig.
VerbeterpuntenIn het begin liepen de korting acties niet altijd synchroon met mijn bestelpatroon (ik bestel altijd per 3 maanden) maar dit is de laatste tijd verbeterd (in mijn voordeel).
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA