Pluspunten
Prima snelle levering, duidelijke website.
Pluspunten
Betrouwbaar en goede communicatie
VerbeterpuntenGeen
Ik wil een snellere levering. Waarom duurt het dagen voordat het pakketje aankomt?? Webshops leveren tegenwoordig allemaal de volgende dag...
Draag al jaren maandlenzen ; ben minder tevreden over die soort ..ik zie duidelijk minder goed, bijzonder om te lezen
Pluspunten
snelle levering en goed communicatie
Pluspunten
Er wordt meegedacht met de klant. Heel fijn. Vragen worden direct beantwoord en men komt met een passende oplossing. Ik ga zeker nog eens bestellen bij 123lens.
Pluspunten
Betrouwbare club die snel en correct leveren.
VerbeterpuntenDiscount codes later sturen en niet op momenten dat je net besteld hebt...
Pluspunten
Alles correct afgehandeld.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede en snelle website. En als je vragen hebt kun dit altijd stellen. Goede en snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
snel en betaalbaar
Goed advies gekregen en snelle levering
Pluspunten
Goedkoopste online shop voor lenzen. Mogelijkheid om proefsetjes te bestellen. Snelle levering.
VerbeterpuntenNog lagere prijzen voor terugkerende klanten?
Pluspunten
Levering van de lenzen zoals aangegeven. Makkelijk door de brievenbus dus geen gedoe met pakketjes afhalen oid
Pluspunten
Nazorg is helemaal top. Mijn lenzen waren niet op voorraad in de winkel. Ik kreeg gratis een set lenzen mee voor de eerste dagen! Ze denken erg goed met je mee
VerbeterpuntenBetere aanbiedingen over het hele jaar door
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA