Pluspunten
Echt super, bestel al jaren de Dailies. Altijd op tijd geleverd, goede kortingsacties en zeer betrouwbaar.
Pluspunten
Hele snelle en goede kwaliteit
Pluspunten
Altijd zeer tevreden, snelle levering en als je vragen hebt wordt je keurig geholpen!! Een aanrader!
Pluspunten
Bij aankomst was het pakje totaal geplet. Gelukkig waren de lensdoosjes niet beschadigd.
Pluspunten
Snelle levering en goede verpakking
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Juiste lenzen die op tijd aankomen, ik ben zeer tevreden
Verbeterpunten/
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Super snelle levering, voor een goede prijs
Pluspunten
Goede site, duidelijke keuzemogelijkheden
VerbeterpuntenDaglenzen worden geleverd met een kaartje over gebruik van lenzen, waarop ook staat om lenzenvloeistof etc te gebruiken, terwijl dat bij daglenzen dus pertinent niet de bedoeling is.
Pluspunten
Goede kwaliteit
VerbeterpuntenBezorgtijden zijn lang!
website werkt traag; heb ik al eerder gemerkt. Heb ik niet bij andere sites.
Levering duurde langer clan verwacht
Zelfde prijs als Hans Anders ,maar bij hun een dag levertijd.
Pluspunten
Ik had mijn lenzen op de verwachte dag binnen. Top. Zondag besteld, dinsdag in huis
Pluspunten
Ik koop al een paar jaar mijn lenzen van dit bedrijf, ik heb al een paar keer advies nodig gehad en dan belde ik en werd uitstekend geholpen. Ik blijf hier bestellen
VerbeterpuntenDie heb ik (nog) niet
Pluspunten
Heel snel geleverd en goedkopere alternatieven worden goed aangeraden.
Pluspunten
Ze leveren het bestelde product snel en tegen goede prijs
Pluspunten
Zeer tevreden.
VerbeterpuntenNvt
3 James Wattstraat