Pluspunten
Goede producten ,snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk om te bestellen.
VerbeterpuntenLevertijd is een minpuntje, het is tegenwoordig niet meer nodig om een levertijd van een week te hebben. Ik moet dus echt van te voren bedenken of ik lenzen nodig heb, anders snel naar de winkel. :-)
Pluspunten
snelle verzending, prima service
Pluspunten
Snelle levering, bestellen is heel simpel en nazorg indien van toepassing is ok.
VerbeterpuntenHier zijn geen verbeteringen nodig alles is prefect.
Pluspunten
De verzending gebeurt in het algemeen binnen drie dagen. Ik zal het bedrijf niet afvallen, maar ik zal ook niet spontaan reclame maken. Reclame maak ik uitsluitend voor kwaliteit van de buitencategorie.
VerbeterpuntenEen paar keer had ik een halve lens, nadat ik de lens uit de verpakking haalde. Oorzaak was mij niet helder; ik had er graag over gecommuniceerd. Maar de wachtrij duurde mij te lang dus heb ik vervolgens de verbinding verbroken.
Pluspunten
Goede merken en aanbiedingen
Pluspunten
snelle service en goede prijs.
Pluspunten
Altijd snel, goede prijs, prima kwaliteit. Al vele jaren ben ik een uitermate tevreden klant. Bedankt voor de prima service!
Pluspunten
keurig op tijd geleverd netjes verpakt en zeker niet de duurste.
Pluspunten
Ik kan niet anders dan jullie bijna (gelukkig maar) de hemel in prijzen :-) Alles staat er al
Pluspunten
overzichtelijk en goede snelle levering.
Verbeterpuntenik wacht nog op een antwoord op mijn opmerking die ik bij de bestelling geplaatst heb. Ik ga deze vraag nu nog een keer via jullie website doen.
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA