Pluspunten
Snelle reactie en meedenkend
VerbeterpuntenNa klacht wel een snelle reactie en er werd gevraagd of ik nog Meer vragen had, die had ik, maar daarop kreeg ik een standaard antwoord met verwijzing naar de faq.. wat ik wat belerend vond na jarenlang lenzen dragen.. Eenmaal geleverd bleek in de eerste blister die ik opende, geen lens in de vloeistof te zitten. Daarop kreeg ik dan weer geen enkele tractie, tot nu yoe. Ik wacht nog op een reactie en uitleg hoe dat kan em natuurlijk op een oplossing.
Pluspunten
Had '-' lenzen besteld, deze konden zonder problemen worden omgeruild voor '+' lenzen, alles binnen 4 dagen geregeld, klasse!!!
Pluspunten
Uitstekende website, goede prijs, leuke acties, professionele opvolging van order, snelle levering!
Pluspunten
Razendsnelle dienstverlening
Pluspunten
Erg tevreden met mijn eerste bestelling,prijs TOP,klantvriendelijkheid TOP,kennis en begleiding TOP. Dik tevreden.
VerbeterpuntenNiet prima zo.
Pluspunten
Doet precies wat is afgesproken
wellicht een andere verzender kiezen..... PostNL levert niet op de aangegeven data en tijden.
Pluspunten
Snelle levering, prima lenzen!
Pluspunten
Ik heb nooir enige problemen met mijn bestellingen gehad met dit befrijf.
VerbeterpuntenDit is niet zo zeer aan 123Lens individueel gericht maar t gebeurd met alle lenzen die ik in de laatste jaren bestel. Van de 2 doosjes dus 12 lenzen die ik bestel, Multifocale maandlenzen van Proclear, scheurt minstens een derde soms de helft binnen 2 dagen. Dat zijn 4 tot 5 lenzen per doosje . . Terwijl ik 6 jaar lang lenzen heb heb gebruikt zonder dat dit ooit gebeurde. Dan is de prijs ineens niet meer zo fijn . Ligt dit aan mij? Er is niks verandert in mijn gebruik van lenzen of behandelen van. Dus zou t iets fysieks kunnen zijn? Ik probeer al jaren antwoord te krijgen op deze vraag maar alle lenzen internetwinkels onthouden f onderzoek.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snel bezorgd!
Pluspunten
Alles compleet snel en makkelijk. Ook aan indienen bij de zorg verzekering wordt gedacht.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten nodig kijk kwaliteit is ook van hoe ga je er mee om. grt Ko
Pluspunten
Snel en gemakkelijk
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA