Ik krijg vaak een actie gemaild met beperkte houdbaarheid, net nadat ik een bestelling heb gedaan. Trouwe klanten kunnen misschien extra beloond worden?
De levertijd is aan de lange kant.
Pluspunten
Betrouwbaar. Verder is het vanaf het begin van het aankoopproces duidelijk wanneer je de bestelling mag verwachten.
VerbeterpuntenWanneer ik regelmatig bestel, dan stel ik een attentie of korting op prijs.
Pluspunten
Ruim assortiment Snelle levering Leuke aktie
Pluspunten
Verschillende soorten proeflenzen.
VerbeterpuntenScherpere prijzen stellen. Goed kijken naar de concurrenten, er zitten enorme prijsverschillen tussen de verschillende typen lenzen met andere webshop aanbieders.
Pluspunten
Snelle levering. Goede kwaliteit prijs verhouding
Pluspunten
Snel geleverd en duidelijk.
VerbeterpuntenNog geen idee.
Pluspunten
Top service. Op mijn verjaardag smorgens lenzen besteld. Smiddags een mailtje met felicitaties en €7,50 korting. Maar al betaald en al dus maar even gemaild. En jawel kreeg het kortings bedrag alsnog terug gestort. Geweldige service
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering volgens afspraak
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Scherpe prijs en goede service !
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA