Pluspunten
Snel en zorgvuldig.
VerbeterpuntenMeer aanbiedingen.
Pluspunten
Bizonder fijn dat er een kleine gebruiksaanwijzing bij zat over hoe je lenzen het best kan hanteren/gebruiken. Ook staat op jullie website goede info, met name over gescheurde lenzen en hoe dit te voorkomen. Heb ik nog niet eerder gehoord, die tips, bij de opticiens. Bezorging was lekker snel!
VerbeterpuntenDe verpakking lijkt toch wat risicovol, ik zou liever een iets veiligere, van harder materiaal, verpakking om de lenzen willen.
Pluspunten
Goede informatie, goede prijs/kwaliteit verhouding, goede communicatie. Levering in gemiddeld 5 werkdagen, hoop dat dat in de toekomst sneller kan. Wel fijn dat de zending door de brievenbus kan.
VerbeterpuntenZie hierboven
Pluspunten
Betrouwbaar, makkelijk opnieuw bestellen en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen
Pluspunten
Normaal houdt 123 Lens zich aan de afspraken. 123 Lens is kwalitatief goed en ook gunstig in prijs.
VerbeterpuntenIk had de code voor extra korting ingevuld als ik voor 31 december 2016 zou bestellen, maar geen extra korting gekregen, alleen de normale korting. Anders had ik nu niet besteld.
Pluspunten
Prima service, snelle afwikkeling. Eenvoudige bestelwijze via de website, producten de volgende dag keurig verpakt in huis.
Pluspunten
Betrouwbaar
VerbeterpuntenTe duur
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie over leveringstijd. Tevens ook correcte informatie. Ook niet te duur.
VerbeterpuntenBestelling voor 15:00uur was 1 dag later geleverd, bestelling om 15:05 pas 3 dagen later, dat was wel een klein beetje jammer.
Pluspunten
Makkelijk qua nabestellen. Snel en afspraken worden stipt nagekomen. Pakketjes passen door de brievenbus dus ideaal!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Beste lenzen site die er bestaat! Meest betrouwbaar en super snel. Ze Verkopen de fijnste producten. Ik ben om!
VerbeterpuntenGeen, ben tevreden
Verbeterpunten/
Pluspunten
Voordelige pakketten als je meer items tegelijk besteld Alles wordt netjes geleverd
VerbeterpuntenSoms is de levering iets later dan in de bestelprocedure beloofd. Op zich geeft dit niets, maar bij een spoedbestelling (bv bijna op vakantie) is dat niet handig
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA