Zet op de website hoeveel op voorraad staan. Ik werd nu met een onverwachte vertraging geconfronteerd
Pluspunten
Snel, duidelijk en makkelijk
VerbeterpuntenMag altijd goedkoper (haha!)
Pluspunten
Heel goede klantenservice. Pakketje was in eerste instantie niet aangekomen wegens een foute scan van PostNL. Het was voor hen geen probleem en ze stuurden me een tweede pakketje. Toen kwam de eerste alsnog aan, ik heb ze even gebeld en ze hebben alles geregeld.
Pluspunten
alles verloopt super!
Verbeterpuntenik zie er niet direct...
Pluspunten
prijs Redelijk Communicatie goed afspr geen mening duurde erg lang leveren v.d Lens Kennis = goed eerlijk & vakmanschap = niet bekent wordt kwaliteit geleverd zeer goede staat netjes goed verpakt zeer goed .
VerbeterpuntenIk persoonlijk lens zwak misschien door silicone /hydrogel ? je kunt nergens opmaken welke lens het beste is advies weinig !!
snelheid
Pluspunten
Zeer tevreden. Makkelijke bestelling en snelle levering. Heldere communicatie.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen. Snelle levering. Zelfs een track en trace om je pakketje te volgen. Super.
Pluspunten
Snelle levering tegen een goede prijs
Pluspunten
My order came on time and I had enough mail communication for that.
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA