Pluspunten
Goede en snelle levering, dit keer van lenzenvloeistof met een leuke korting op de prijs. Hun eigen lenzenhouders werden erbij geleverd, en die zijn echt goed! Ik koop hier regelmatig lenzen en vloeistoffen voor mezelf en voor familie. Bij de lenzen staat nuttige informatie over type, zuurstofdoorlaatbaarheid, e.d..
VerbeterpuntenPrijs van sommige lenzen is aan de hoge kant in vergelijking met andere sites, maar liever iets meer betalen van slechte service...
Pluspunten
Ik heb het eigen merk lenzen al jaren, ze bevallen erg goed. Ik kan ze van de ochtend tot ver in de avond inhouden. De lenzen konden deze keer niet gelijk verstuurd worden omdat ze er nog niet waren. Er werd toen een proefsetje opgestuurd zodat ik niet zonder lenzen zou zitten. Een prima service!!
VerbeterpuntenGeen, ik ben erg tevreden.
Pluspunten
Toen de levering niet tijdig kon plaats vinden kregen we een gratis "voorschot" van 5 paar lenzen
Pluspunten
Snelle levering en vaak kortingsacties.
Pluspunten
Al jaren klant. Veel voordeliger eb super snelle levering!
VerbeterpuntenGa zo door.
VerbeterpuntenMeer korting?!
Houdertjes waar de lenzen inhangen, zodat het vuil onderin blijft zitten.
Pluspunten
snelle levering makkelijk bestellen en betalen
VerbeterpuntenOnline bestellen is handig. Een algemeen nadeel is : Enkele keer zit er in een serie enige snel kapotte contactlenzen, die al scheuren bij 1xe keer gebruik. Kan uw bedrijf niets aan doen, is een fout in de productie. Omdat de producten pas na openen van de verpakking niet goed blijken te zijn is retourneren geen optie heb ik begrepen. lastig om er oplossing voor te bedenken lijkt me, misschien eens inventariseren welk merk / frequentie het voorkomt.
Pluspunten
Gewoon GOED
Pluspunten
kwaliteit en snelheid
Verbeterpuntenvoorheen kon je de vorige bestelling op de site aanklikken en deze weer bestellen. Dat kan helaas niet meer
Pluspunten
vandaag besteld, morgen in huis!
Pluspunten
Hele snelle bezorging
VerbeterpuntenAf en toe wat duurder qua prijs dan andere sites
Pluspunten
altijd prompte levering en indien niet op voorraad wordt het direct gemeld en vervolgens keurig op de hoogte gehouden. ongebruikte lenzen konden na wijziging sterkte zonder probleem omgeruild voor nieuwe sterkte.
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA