Pluspunten
Geen poespas, snelle levering
Pluspunten
Men heeft direct actie ondernomen op een opmerking van mijn kant.
Pluspunten
Bijna alle soorten lenzen zijn hier te vinden. Snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb nog geen punten voor verbetering ontdekt.
Pluspunten
Snelheid van communiceren, snelheid van verzenden en lage prijzen voor lenzenvloeistof.
VerbeterpuntenLagere prijzen voor contactlenzen.
Pluspunten
De ruime keuze
VerbeterpuntenBeter en mee informeren over de status van de bestelling, bijvoorbeeld een extra mail met informatie over uw bestelling is ingepakt
Pluspunten
Supersnelle levering, duidelijkheid over leverdatum, beste prijs en leuke cadeaus bij je bestelling. ook 1 euro korting met ideal betalen. Ik bestel mijn lenzenvloeistof altijd hier online.
Verbeterpuntenzet bij deo optifree express erbij dat een 'no rub' versie is; dat is lastig te zien op het plaatje.
Pluspunten
Snelle levering ondanks stakingen. Veel keuze. Acuvue heb ik vroeger ook gedragen en ik ben blij dat jullie ze hebben.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Supergemakkelijk en betrouwbaar
VerbeterpuntenVerpakking voor brievenbuspost is te groot: paste niet goed in mijn brievenbus waardoor buitenverpakking kapot was bij aankomst
Prijzen zijn net iets hoger dan bij de firma waar ik al eerder lenzen bestelde.
Pluspunten
Eerst zou ik 3/4 werkdagen moeten wachten op mn bestelling maar het was er de dag na bestelling al. Super snel dus!
Pluspunten
Ben erg tevreden over 123Lens. Prima website, alles duidelijk aangegeven. En bestelling snel geleverd en goede communicatie.
Pluspunten
Geen poespas, heldere informatie op de website, je kun ervan op aan.
3 James Wattstraat
Gouda 2809 PA