Goede kwaliteit, makkelijk opnieuw bestellen, goede aanbiedingen. Om 5 sterren te krijgen zouden ze het nog mogelijk moeten maken om je sterktes e.d. op te slaan waardoor je makkelijker een ander soort lens kan bestellen zonder alles opnieuw in te voeren.

Goede service en snelle levertijd.

Mijn vragen worden snel en duidelijk beantwoord. En de levertijd van de producten zijn zeer snel.

Altijd goed en snel

Ik bestel al jaren mijn lenzen bij 123Lens naar volle tevredenheid. Het bestelproces is eenvoudig en de lenzen worden vlot geleverd. Ik kan iedereen aanraden om hetzelfde te doen!

Elke bestelling steeds weer perfect in orde!

top service

Duidelijke website en correcte service.

Dat ik zeer tevreden ben.

Ik ben zeer tevreden als ik lenzen besteld .Nooit geen problemen ik bestel al jaren bij 123 Lens.

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Geven een herinnering als je een + sterkte opgeeft. Veel betalingsmogelijkheden. Bestelling wordt netjes thuis geleverd binnen de aangegeven tijd.

Al jaren bestel ik mijn lenzen bij 1-2-3 lens

Al jaren bestel ik mijn lenzen bij 1-2-3 lens. Goede kwaliteit voor een hele mooie prijs. Superservice als je een er keer een verkeerde bestelling plaatst.

Makkelijk en goed geprijsd

Heel gemakkelijk om te bestellen. Perfecte prijs.

Heldere scherpe prijzen en goede service

Ik ben een terugkerende klant en zeer tevreden. Issue met een lens werd snel en zonder morren opgelost. Opnieuw bestellen gaat makkelijk en kortingen worden duidelijk en zonder zelf in te hoeven vullen verrekend.

Fijne producten, goede prijs/kwaliteit

Met andere lenzen had ik vaak last van mijn ogen. Nu heb ik zuurstofdoorlatende lenzen via 123lens.nl, waar ze een stuk goedkoper zijn dan op andere plekken. De kwaliteit is goed, ze zijn makkelijk in gebruik en ze worden snel geleverd.

Altijd de juiste lens op het juiste moment

Ik bestel nu al een tijd via 123 lens, en ik moet zeggen, het is ideaal. Als ik aan mijn laatste set toe ben log ik in en met 1 druk op de knop heb ik dezelfde bestelling voor 6 maanden binnen, vaak met korting. Heel fijn!

Snel geleverd en top prijs kwaliteit verhouding

De site is overzichtelijk. Bestelen was zo maar klaar en sneller binnen dan verwacht. Super tevreden over mijn bestelling

Top geregeld snel geleverd

Ik heb een goede ervaring met 123Lens en heb het mijn vrienden ook aangeraden

Foutloos, handig en betrouwbaar.

Al meerdere malen de zelfde lenzen van het huismerk besteld, en nog geen enkele keer problemen gehad. begonnen met een aantal proef setjes en uiteindelijk was het huismerk, de voordeligste, ook de beste. Groot fan!

Goeie service en snelle behandeling!

Na een klacht over een lens kreeg ik meteen kosteloos nieuwe toegestuurd! Vragen worden meteen beantwoord.

Duidelijke site, maar late levering

Ik heb altijd een standaard bestelling. Ik kan de producten zo vinden middels de zoekmachine. Ik vind echter wel dat ik lang op mijn levering moet wachten. Indien ik het kan ophalen bij een centraal punt waardoor sneller geleverd kan worden zou ik dat zo doen.

super duidelijke site

het was erg eenvoudig om een account aan te maken en een bestelling te plaatsen. Ga deze bestelsite zeker vaker gebruiken. top!

Duidelijke site en snelle levering

De site is duidelijk/ overzichtelijk. De optie voor het herbestellen is heel handig om snel weer te bestellen zonder zoeken.

Goede service!

Mooie aanbiedingen, én goede service: Ik draag links een plus-lens en rechts een even sterke min-lens. Bij de eerste bestelling werd ik daarover gebeld of ik het wel goed ingevuld had. Bij de herhalingen toch nog een waarschuwing of ik het wel echt zeker weet. Ze letten goed op!

duidelijk en groot asssortiment

makkelijk en mooi geprijsde artikelen

Ik heb gebeld met de klantenservice voor advies. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Erg behulpzaam.

Top snelle levering

Fijne lenzen en snelle levering

Belofte maakt blij

Ik kreeg korting op mijn bestelling omdat ik jarig was. Het pakket kwam zoals beloofd op de dag en tijdstip wat was vermeld. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf.

Altijd tevreden

Ben al jaren een zeer tevreden klant bij 123lens. Altijd snelle levering, vaak leuke kortingsacties en de klantenservice is ook prima.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA