Goed advies

Tweemaal gebeld om juiste lenzen, oogdruppels etc. te vinden. Heel goed geholpen met deskundig advies

top kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over 123 lens. De zendingen zijn goed verzorgd en de lenzen zijn dik in orde. De website is heel duidelijk en je kunt een scala aan lenzen selecteren. Dikke 10!

Altijd snelle en complete levering

Bij 123 lens krijg ik altijd snel mijn lenzen binnen en krijg ik tussentijds mooie aanbiedingen en herinnering wanneer het weer zover is. Bestel er al jaren en er is nog nooit iets misgegaan.

Altijd zeer tevreden

Al meer dan een jaar bestel ik hier mijn lenzen. Ik ben altijd erg tevreden met de kwaliteit en service die 123lens levert. Het is ook super dat de lenzen in een brievenbuspakketje worden verzonden, waardoor je er niet voor thuis hoeft te blijven. Ik blijf hier bestellen!

Goede lenzen, goede service!

Ik bestel al jaren mijn lenzen bij 123lens en ben zeer tevreden Altijd snelle levering en goede service als er eens iets mis is. Aanrader.

De Lenzen en vloeistof bevelen we zeker aan.

Goede prijs - kwaliteit verhouding

De lenzen zijn goed, worden snel bezorgd en de prijs is goed. De website is duidelijk. Ik vind het fijn dat je je bestelling kunt herhalen en dus niet elke keer de hele site hoeft te doorzoeken.

Betrouwbaar voor je ogen

Fijne site, betrouwbaar en goede service.

Ik ervaar vooral veel "gemak".

Heel makkelijk bestellen, zonder alles weer te moeten opzoeken, met de knop "herbestellen", snelle levering en een leuke attentie met je verjaardag!

Al een aantal jaar zeer tevreden over de levering!

Makkelijk, goed en goedkoop.

Het was simpel om de door mij gewenste lenzen te bestellen. Hierbij kon ik zelfs details als mijn cilinder en as doorgeven. Stuk goedkoper dan bij de opticien.

Scherp

123 lens kijkt niet alleen fijn maar zijn ook nog eens heel scherp geprijst!

Super handig

Mijn tweede bestelling. Fluitje van een cent. Alle gegevens van de eerste bestelling beschikbaar. Vanmorgen pakje op de mat.

Snelle en betrouwbare levering

Snelle en betrouwbare levering. En ik krijg tijdig een herinnering om weer bij te bestellen.

Levert altijd naar wens

Ik bestel hier al jaren mijn lenzen en ben altijd tevreden. Goede producten goede prijs snelle verzending

Snel en zeer goede lenzen

Duidelijke site met veel mogelijkheden, snelle en goed levering. En goede kwaliteit lens en vloeistoffen.

Altijd snel in huis en goede kwaliteit lenzen

Top dat er proeflezen besteld kunnen worden!

Omdat ik Acuvue multifocale daglenzen naar tevredenheid gebruik maar toch ook de twee wekelijkse lenzen wil proberen ben ik blij verrast dat 123lens de mogelijkheid biedt om proeflenzen te bestellen. Top service, zo kan ik testen of deze lenzen ook voor mij comfortabel zijn!

goede service en makkelijk online bestellen

Bij vragen ontvang je direct een antwoord. Overzichtelijke site en makkelijk te bestellen. Goede service.

Handige, snelle en kwalitatieve producten

IK bestel al jaren lenzen bij 123lens. De medewerkers reageren altijd snel op mijn vragen, de lenzen zijn van goede kwaliteit en de prijzen die je betaalt zijn goedkoper dan bij de (reguliere) opticien. De verzending is nooit fout gegaan. Ik ben kortom zeer tevreden met 123lens en raadt dit een ieder die lenzen nodig heeft aan.

Simpel besteld, zoals je zou verwachten.

Dermate veel gunstiger dan bij mijn vaste opticien, dat ik toch online besteld heb. Eenvoudig gevonden wat ik zocht en simpel besteld.

Snel en voordelige zorg voor mijn ogen

Lekker vlot kunnen bestellen, met zeer vriendelijke prijzen

Toppers, ben hier al jaren trouwe klant!

Wij gaan al jaren voor 123lens! Perfecte service, snelle verzending. Geen fratsen, 123lens doet wat ze beloven! Wij zijn al klant bij 123lens sinds 29-06-2008. al weer meer dan 12 jaar!

Altijd goed

Mijn bestellingen bij 123Lens zijn altijd naar volledige tevredenheid afgerond.

altijd snel en op voorraad

Ik bestel al jaren bij 123 lens en ben zeer tevreden

3 James Wattstraat