Breder dan gewend, uitstekend

Ze zijn erg comfortabel en je kunt ze lang achter elkaar aan. Ik heb er zelf meerdere dagen mee gezeild en geen een moment last gehad van irritatie.

Prijs enorm omhoog geschoten

Mijn man en ik bestellen al vele jaren bij 123lens. Er is ruime keuze en de kwaliteit is altijd goed. De laatste bestelling zijn wij ons kapot geschrokken van de prijsverhoging. Het ging ook niet om een euro, maar om bijna 10 euro meer voor maar 6 lenzen!! Gezien het geld ons niet op de rug groeit, waren wij genoodzaakt om een goedkoper merk bij jullie te zoeken, maar ook hiervan vonden wij de prijs erg hoog. Ik ben bang dat dit onze laatste bestelling was. Erg jammer!

Duidelijke site. Snelle bezorging.

Lenzenvloeistof helemaal in orde

6 flessen Oté B5 Aqua gekocht in augustus 2020, snel ontvangen en netjes verpakt. Stuksprijs is erg netjes. De flessen zijn houdbaar tot 2022 dus ze blijven goed voor het komende anderhalf jaar dat ik ze ga gebruiken. Ik ben daarom zeer tevreden.

Goed geweldig best

Zoals altijd goede en snelle levering en nog beter als bevestigd. Vooral doorgaan!!

zoals gewoonlijk - super

Snelle service en goede lenzen

Supersnel en altijd op tijd!

Mijn ervaring met 123lens is dat het altijd snel geleverd wordt. Heel fijn voor een betaalbare prijs.

makkelijk en snel

makkelijk en snel

Lenzen zijn goed en de service top

De lenzen werken altijd perfect en ze leveren altijd mooi op tijd. Laatst ging ik op vakantie maar de lenzen waren op en bij bedrijf niet meer op voorraad. Toch hebben ze nog de helft van de bestelling kunnen vinden en opsturen dus kon ik toch nog wat zien aan het Gardameer. Top geregeld

Altijd snel en betaalbaar

Snel, betaalbaar, prima service. Al jaren gebruik van 123”lens.

Proeflenzen bestellen mogelijk

Fijn om proef lenzen te kunnen bestellen. Prima service, top!

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering.

Ook telefonisch goede service en vriendelijk

Te lange levertijd

Ik heb weken op mijn bestelling moeten wachten, niet fijn als je nog maar één reserve setje hebt.

Ruim op tijd.

De levertijd voor deze lenzen zou 10 dagen zijn, maar binnen 5 dagen had ik ze al binnen. 1 tip: zet als extra service op de lenzen welke voor rechts en welke voor het linker oog zijn.

Super assortiment aan lenzen, maar

De site is zó ontzettend traag, daar mag wel wat meer tempo in komen. Verder, hartstikke tevreden.

duidelijk en snel goede producten

herhaal bestellingen staan al klaar acties worden correct doorgevoerd

Zeer prettige ervaring met 123 Lens

Fijne online shop om mijn lenzen te bestellen. Snel geleverd, vriendelijke klantenservice en goed advies. Ik zou 123 Lens aan iedereen aanbevelen.

prima snelle bezorging

prima snelle bezorging

Goed product voor een prima prijs. Snel geleverd

Snel en erg behulpzaam

Ik had wat vragen over een lens die ik niet op de site zag staan. Snelle reactie op de e-mail en de juiste lens gevonden dank zij de goede adviezen.

Mooie website en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit van lenzen en snelle levering ervan.

Uitstekende service

Al jaren mijn nummer 1 lenzen provider ❤️