Kwaliteit

Mijn eerste ervaring was uitstekend

Klantgericht en persoonlijk

Uitstekend advies gekregen. Bestelling werd zo snel mogelijk toegezonden. Informatie over de zending. Complimenten

Correcte en snelle levering.

Prima service en snel de lenzen geleverd.

Goede communicatie naar de klant toe en de lenzen eerder ontvangen dan aanvankelijk was gemeld.

Makkelijk en snel

Snel en voordelig.

Binnen 24 geleverd.

Alles altijd prima geregeld.

Goede website en de mogelijkheid om een set proeflenzen te bestellen.

Snelle en correcte levering

Door de corona-drukte waarschuwde men voor een mogelijk tragere levering, maar na amper 2 dagen werd alles geleverd. Bedankt!

Mijn bestelling is een dag eerder bezorgd.

Zeer tevreden!

Snelle levering, nauwkeurigheid, uitstekende prijs vergeleken in aanschaf bij opticien. Zeer tevreden!

Naar verwachting

123 lens gevonden op internet. Het product dat ik zocht had een goede omschrijving. Bestellen ging makkelijk. Goede communicatie middels mail. Product ontvangen in een mooi klein doosje, netjes verpakt. Dus tevreden!

Prima lenzen, snelle levering

Prima lenzen, snelle levering

Snel

Goede kwaliteit en snel geleverd

Accuraat.

Snel & betaalbaar.

Snelle bezorging, goed advies.

Fantastisch snel

Geweldige snelle en correcte levering

Super!!!

SNEL EN GOED

Goede ervaring

Fijne website! Ik had mijn levering snel.

Uitstekende website, prima lenzen

Met een uitstekende website en alle bij behorende service is dit de perfecte manier om lenzen te bestellen. Ruim assortiment, goede voorraad , snelle levering, goede service.

erg goed!!

snel besteld vlot geleverd!!

Zeer snelle levering

Heel gemakkelijk om je bestelling te herhalen zonder dat je alles weer op moet zoeken, Snel geleverd. En hele fijne lenzen die je niet voelt zitten.

Erg makkelijk te bestellen.

Ik koop al jaren mijn daglenzen bij 123Lens omdat de kwaliteit is gewaarborgd, de levertijd altijd snel en het makkelijk is via de site te bestellen.

Prettig en gemakkelijk

Via website bestellen erg makkelijk en overzichtelijk. Prettig dat er van bepaalde merken proefpakketjes besteld kunnen worden (ook na meerdere bestellingen), zodat je uit kan proberen welk merk het beste bevalt. Levertijd zou iets sneller mogen. Ik bestel bij 123lens via de Doelshop om een goed doel te kunnen steunen. Er vindt echter geen donatie/betaling aan het betreffende goede doel plaats! Dit is bij al mijn bestellingen niet gebeurd. Dat vind ik een heel slechte zaak en hierover zou ik graag contact willen hebben.

Super tevreden

Prima site, goede prijs kwaliteitsverhouding en snelle levering. Super tevreden dus.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA