Bestelling volgende dag meteen geleverd.

Supersnel en prima verpakte levering

Geen toevoeging op korte mededeling

Snelle correcte levering

Goede kwaliteit lenzen en zeer service gericht bedrijf!

Lenzen zijn van goede kwaliteit en wanneer je vragen hebt over de belevering dan reageert de customer service altijd heel snel. Hoge servicegraad!

Alles wat betreft lenzen vind je hier.

Bestel hier online mn mensen, vloeistoffen e.d. Meestal snelle levering.

goede service

lenzen opvoorraad. en snel thuis bezorgd

Snelle levering wel vreemd verpakt

Mijn bestelling is vrij snel geleverd. De wijze waarop deze verpakt was is wel wat minder. Flessen lenzen vloeistof (peroxide) waren liggend in doos geplaatst samen met de twee doosjes maand lenzen, maar zonder enig vulmiddel. Hierdoor is de kans op schade aan de inhoud zeer aannemlijk.

Het product besteld en betaald. De volgende dag is huis. Wat wil je nog meer. Zoals gezegd. Top

Fijn dat de bestelling zo snel is geleverd

Gezien dat dit mijn eerste 3-maanden bestelling is heb ik nog geen antwoord op de vraag hoe mijn ervaring met 123Lens is. Ik zou het ook waarderen waar ik terecht kan met een oog controle voordat ik weer voor de volgende 3 maanden lenzen bestel. Ook is te waarderen dat mijn bestelling makkelijk door de brievenbus past, ik hoef er niet voor thuis te blijven. prettig!

Prima webwinkel

Snelle levering, scherpe prijs

Ruime keus, goede prijs, snelle levering

Niks mis mee.

Super snelle service

Betrouwbaar en fijn dat je een probeerlens kan bestellen. Bezorgen super snel en houden je goed op de hoogte.

Simpelweg goed

Daglenzen op proef, snel geleverd, lenzen super comfortabel, merkte niet dat ik ze in had

Product (Lenzenvloeistof) is snel geleverd, voor een goede prijs.

Heb niets op aan te merken.

Altijd op tijd geleverd en goede prijs.

Fijn dat je hier proeflenzen kan bestellen!

Prima bedrijf! Snel en naar bestelling geleverd.

Goed, en snel geleverd

Bestellen is makkelijk en wordt snel thuis bezorgt, of op een afhaalpunt. TOP!

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Ben tevreden

Prijs kwaliteit is goed

Ik heb besteld en kreeg later een mail dat de levertijd niet gehaald zou worden. Ik ken geen webshop die de klant zo vaak en snel op de hoogte houdt over het verloop van de bestelling. Zeer tevreden over.

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Bestel al jaren mijn daglenzen bij 123Lens en ben daar zeer tevreden over. Prijs is ok en de levering betrouwbaar. Nooit gedoe gehad.

Voldoet aan verwachting

Geleverd wat ik heb besteld.

Goed prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering

Fijne maandlenzen, per stuk verkrijgbaar. Ideaal!

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA