Super snel geleverd

Super snel geleverd voor een zeer scherpe prijs.

Erg goede service en goede producten.

Fijne ervaring met 123Lens. Keuze uit veel mogelijkheden tegen een scherpe prijs. Bij vragen of problemen mag je ze altijd bellen. Mijn favoriete shop voor onze lensvloeistoffen.

Helder en duidelijk

Inden het goed is, behoeft het ook geen verdere commentaar.

Goede prijs /, kwaliteit

Snelle goede service en levertijd. Ik mis alleen twee lenshouders. Bij eerdere bestellingen zaten er twee lenshouders standaard bij.

Vlotte verzending. Zeer goed produkt

Vandaag besteld morgen in huis. Zeer goed product. Goede kwaliteit.

Mooie kortingen

Aantrekkelijke kortingen.

zeer goed

Snelle verzending.

Grandioos

Goede service en snelle levering . Goede prijs echt de voordeligste .

Super goeie service

In 1 woord perfect

Snel

Snelle service, heel snel. Ook tijdens de kerst.

Super snel en gemakkelijk

Heel gemakkelijk te bestellen

Alles duidelijk en overzichtelijk

Draag speciale lenzen aangezien ik een cilinderafwijking heb. Op deze site heb ik die gevonden dus ben zeer tevreden

Erg prettig

Ondanks dat er veel leveringsproblemen zijn hier in Nederland. Biedt 123lens toch nog veel aan. Of ze bieden een heel goed alternatief. Ik ben hier super blij mee

Uitstekende service

Een e-mail gestuurd en vrijwel direct antwoord gekregen met bijpassend advies. Meteen een bestelling geplaatst!

Goede kwaliteit en gunstige prijs

Goed, alleen jammer dat het in een groot doosje zit, past niet in brievenbus

Keurig op tijd bezorgd.

Kleine bestelling, de lenzenpincetten zijn helaas iets kleiner dan verwacht maar dat ligt niet aan 123lens.

Zoals altijd snelle levering.

Op tijd geleverd, en juiste inhoud.

Snel en eenvoudig

Snel eenvoudig om te bestellen.

Al jaren de beste

Ik koop mijn contactlenzen en vloeistoffen al jaren bij 123Lens. Zeer tevreden. Altijd snel in huis en fijn dat er combinatie kortingen worden gegeven. Als er iets is dan lost het bedrijf het snel op. Van mij een dikke 10.

Betrouwbaar

Attent wanneer volgende bestelling plaats kan vinden incl. korting. Snelle levering. Altijd correct.

top,makelijk en goed geprijst en snel in huis.

het is gewoon toppie

geweldig

Het is mijn eerste bestelling rechtstreeks maar makkelijk te bestellen en snel geleverd. kreeg een melding over een product wat tijdelijk niet verkrijgbaar was en nu weer wel.

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA