123 lens is een goed en betrouwbaar bedrijf.

Geweldige lenzen gekocht!

DAILIES AquaComfort PLUS besteld. Top lenzen, geen irriterende ogen meer. Snelle levering gehad.

Snel, overzichtelijk en voordelig

Kortom, top

Prima service, snel levering

Ik ben tevreden over de service en kwaliteit.

Heb tijdens het bestellen een goeie ervaring vernomen.

Snel,voordelig en kopen!

ik vond er mijn vertrouwde producten en ze werden super vlot geleverd

sommige - nochtans redelijk stadaard - lensproducten waren elders niet meer te krijgen en ik was blij dat ik nog wel 123 lens terecht kon. Bovendien aan een interessante prijs en met heel snelle bezorging.

Goede deal

Ik kan helaas niet tegen m'n lenzenvloeistof van de opticien Ik ben op deze site terecht gekomen door een collega die ook my care besteld bij 123Lens. Nu heb ik betaalbare fijne vloeistof In mijn ogen een goede deal en nog beter als je in bulk koopt

Goede en snelle service

Zeer makkelijk te bestellen en snel in huis!

Prima! Goede site

Prima site en service!

123 Lens levert elke keer weer naar wens!

Betrouwbare leverancier met goede service voor en na! Wat wil je nog meer. Ga zo door!

Goede service en snelle levering via bol.com. ‘S avonds besteld en de volgende dag ‘s middags al binnen. Ook netjes verpakt. Helemaal top!

Goede, betrouwbare site. En een snelle levering. Top

Prima site, betrouwbaar en snelle levering. Een topper.

Snel

Snelle reactie via whatsapp en lenzen meteen geregeld

Goed!

Snelle correcte aflevering !

Altijd snelle levering!

Altijd goede service! Misschien een keer een lenzen doosje erbij doen?

Prima bedrijf

Goede producten en snelle levering

Fijne lenzen, snelle levering en betaalbaar

Ik bestel hier al een aantal jaren op aanraden van mijn moeder. Bevalt goed! Ik draag zelf daglenzen, vind ik het fijnst. Ze worden altijd snel geleverd en zijn betaalbaar!

Snell

snel geleverd

goede lenzen super comfortabel

Makkelijk en snel

Op advies van collega's oogkliniek bestel ik hier mijn lenzen totdat ikzelf voor replacement behandeling ga. Heb dure lenzen, weet welke ik nodig heb. Scheelt me qua kosten

Gebruikersvriendelijke website

Neem al jaren lensen af bij hen, alles is altijd tip top in orde en snelle levering.

Bestelling lensen

Mijn eerste bestelling bij 123lens. Inmiddels zit ik bijna 4 weken te wachten op.mijn lenzen. Gisteren bericht ontvangen dat de fabrikant niet weet wanneer geleverd gaat worden. Vreemd, via mijn vertrouwde adres inmiddels ook besteld en binnen 3 dagen in huis. Communicatie slecht plus geen levering. Dat wordt geen 123lens meer voor mij. Jammer.

Snelle opvolging, goed advies, correcte levering, prima producten, voordelige prijzen... Wat wil je nog meer?

Prima site

Eerste keer besteld bij 123 lens Want deze site heeft wat ik wens De juiste vloeistoffen voor mijn ogen Want helaas niet alle vloeistoffen mogen En ook de bezorging was gelukkig heel snel Ja de volgende keer weet ik het wel!!! Bestel ik dus vrolijk nog een keer En doen mijn ogen voortaan geen zeer meer

3 James Wattstraat

Gouda 2809 PA